-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
А немаш интегрирана графичка плус?Не е графичката, Nvidia e графичката за тоа инсталирав драјвери.
Најверојатно ти е чипсетот, симни од тука.
А немаш интегрирана графичка плус?Не е графичката, Nvidia e графичката за тоа инсталирав драјвери.
Или не знаеш да форматираѓ/инсталираш ко што треба, или бришеш тоа што не треба... Форматирај со друго CD.Windows could not start because the following file is missing or corrupt C:\windows\system32\config\system
Грешкава ми се јавува после секое форматирање .. има некој си вакво искуство да помогне ?
Добра ти е идеата ама пробав и така башка со цд-ињава имам искуство до сега не ми правеле проблем ...Или не знаеш да форматираѓ/инсталираш ко што треба, или бришеш тоа што не треба... Форматирај со друго CD.
Кога точно ти го јавува овој проблем?Добра ти е идеата ама пробав и така башка со цд-ињава имам искуство до сега не ми правеле проблем ...
1 ден после форматирањето,пробав и на 3 различни пц-а и истиов проблем ми го јави..Кога точно ти го јавува овој проблем?
Да не ти било после првиот рестарт? Провери си го хардот од бед сектори, и преформатирај го т.е. прво избриши ги партициите, да не постојат, па после направи си нови партиции.1 ден после форматирањето,пробав и на 3 различни пц-а и истиов проблем ми го јави..
не сум бришел ништо пробав и со бришење на партициите и одново ги правев па го форматирав ... иначе не е после првиот рестарт,све си работи нормално ама по 1 ден ми ја појавува грешкава што првпат ја гледам ..Да не ти било после првиот рестарт? Провери си го хардот од бед сектори, и преформатирај го т.е. прво избриши ги партициите, да не постојат, па после направи си нови партиции.
Да не си бришел нешто од некоја партиција, фолдер или некои фајлови?
Ти реков, пробај среди го од бед сектори, можеш со HDD Regenerator.не сум бришел ништо пробав и со бришење на партициите и одново ги правев па го форматирав ... иначе не е после првиот рестарт,све си работи нормално ама по 1 ден ми ја појавува грешкава што првпат ја гледам ..
Инсталирај најнов Adobe Reader и пробај отвори го пешки фајлот (десен клик - open with - adobe reader)ќе прашам тука...отварам .pdf фајл и ми го дава следново "The Adobe Acrobat/Reader that is running can not be used to view PDF files in a Web Browser.Please exit Adobe Acrobat/Reader and exit your Browser and try again".
помош околу овоа?
го решив проблемот...му направив update на стариот и сега работи нормалноИнсталирај најнов Adobe Reader и пробај отвори го пешки фајлот (десен клик - open with - adobe reader)
Форматирај го.Имам еден проблем со D: покажува дека е full, собира 210ГБ, покажува дека има слободен простор од 8МБ, а податоците во него ми се 110ГБ, значи треба да имам уште 100ГБ слободен простор. Проверив да не имам скриени податоци, но не е ни тоа... Има некој чаре? Фала