Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447

ова почна да ми се појавува рандом во комбинација во фамозниот син екран на смртта,пробав буквално се но не ја бива работата,прво направив рол бек на драјверите на граф.,симнав најнови,ги избришав,ги ставив од цд-до на графичката тие,па пак најновите,после напраивив формат на двете партиции наново драјвери стари нови ... го отворив кукиштето ај да не загрева чистев прашини и ок е температурата не заграва воопшто,не знам што уште да пробам чаре некое ?
имам вин 7 ултимејт 64 бит
и нешто изгуглав демек адоуб аир можно е да правел некој конфликти а јас го имав инсталирано го избришав,изгасив пауер сејвинг од контрол панел,до напајањето не верувам да е,исто во биос влегов ДРАМ-от од ауто го ставив еднаков со фрекф. на рамот,заборавив да пишам кога го отворив кукиштето скроз ја извадив графичката и ги сменив плочките рам .... ве молам за помош :)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Има ли некој што знае од кај можам да ја спуштам програмава Maya 6.0?

Член од
9 декември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
25
Windows could not start because the following file is missing or corrupt C:\windows\system32\config\system
Грешкава ми се јавува после секое форматирање .. има некој си вакво искуство да помогне ? :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Windows could not start because the following file is missing or corrupt C:\windows\system32\config\system
Грешкава ми се јавува после секое форматирање .. има некој си вакво искуство да помогне ? :)
Или не знаеш да форматираѓ/инсталираш ко што треба, или бришеш тоа што не треба... Форматирај со друго CD.

Член од
9 декември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
25
Или не знаеш да форматираѓ/инсталираш ко што треба, или бришеш тоа што не треба... Форматирај со друго CD.
Добра ти е идеата ама пробав и така башка со цд-ињава имам искуство до сега не ми правеле проблем ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
1 ден после форматирањето,пробав и на 3 различни пц-а и истиов проблем ми го јави..
Да не ти било после првиот рестарт? Провери си го хардот од бед сектори, и преформатирај го т.е. прво избриши ги партициите, да не постојат, па после направи си нови партиции.
Да не си бришел нешто од некоја партиција, фолдер или некои фајлови?

Член од
9 декември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
25
Да не ти било после првиот рестарт? Провери си го хардот од бед сектори, и преформатирај го т.е. прво избриши ги партициите, да не постојат, па после направи си нови партиции.
Да не си бришел нешто од некоја партиција, фолдер или некои фајлови?
не сум бришел ништо пробав и со бришење на партициите и одново ги правев па го форматирав ... иначе не е после првиот рестарт,све си работи нормално ама по 1 ден ми ја појавува грешкава што првпат ја гледам ..

M

MrzaRules

Гостин
ќе прашам тука...отварам .pdf фајл и ми го дава следново "The Adobe Acrobat/Reader that is running can not be used to view PDF files in a Web Browser.Please exit Adobe Acrobat/Reader and exit your Browser and try again".

помош околу овоа?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
не сум бришел ништо пробав и со бришење на партициите и одново ги правев па го форматирав ... иначе не е после првиот рестарт,све си работи нормално ама по 1 ден ми ја појавува грешкава што првпат ја гледам ..
Ти реков, пробај среди го од бед сектори, можеш со HDD Regenerator.

ќе прашам тука...отварам .pdf фајл и ми го дава следново "The Adobe Acrobat/Reader that is running can not be used to view PDF files in a Web Browser.Please exit Adobe Acrobat/Reader and exit your Browser and try again".

помош околу овоа?
Инсталирај најнов Adobe Reader и пробај отвори го пешки фајлот (десен клик - open with - adobe reader)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Имам еден проблем со D: покажува дека е full, собира 210ГБ, покажува дека има слободен простор од 8МБ, а податоците во него ми се 110ГБ, значи треба да имам уште 100ГБ слободен простор. Проверив да не имам скриени податоци, но не е ни тоа... Има некој чаре? Фала :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Имам еден проблем со D: покажува дека е full, собира 210ГБ, покажува дека има слободен простор од 8МБ, а податоците во него ми се 110ГБ, значи треба да имам уште 100ГБ слободен простор. Проверив да не имам скриени податоци, но не е ни тоа... Има некој чаре? Фала :)
Форматирај го.

Kajgana Shop

На врв Bottom