- Член од
- 19 октомври 2010
- Мислења
- 576
- Поени од реакции
- 344
Тоа и планирав, но мислев да не има некое друго решение за да не се маткам со екстерни хард дискови за да ги префрлам податоците... Сепак фала!Форматирај го.
Тоа и планирав, но мислев да не има некое друго решение за да не се маткам со екстерни хард дискови за да ги префрлам податоците... Сепак фала!Форматирај го.
Check for errorsТоа и планирав, но мислев да не има некое друго решение за да не се маткам со екстерни хард дискови за да ги префрлам податоците... Сепак фала!
Кои се првите две партиции, дали може да ги користам? Дали е Ок да ги намалам или избришам? Како да го поделам Ц?
Прегледај го приврзокот 40682
Првата остај ја, а втората што е FAT32 со десен клик стави и некоја буква ( E: ) и ќе си ја користиш.Ај bump проблемов ако знае некој?
А малце подоле на сликата тоа што е 13,38 GB Unallocated ?Првата остај ја, а втората што е FAT32 со десен клик стави и некоја буква ( E: ) и ќе си ја користиш.
Тоа 13.38 GB и тоа со 201 МВ избриши ги (delete) па направи нова партиција, форматирај ја и ќе имаш некои 13.6 GB и би требало да можеш да ја споиш со таа од 29.30А малце подоле на сликата тоа што е 13,38 GB Unallocated ?
Како што ти кажаа таа првата ОЕМ остај ја... мада големината од еден гига ми изгледа голема... (кај мене е стотина мегабајти)А малце подоле на сликата тоа што е 13,38 GB Unallocated ?
Дали некој знај како да го исклуцам абдејтот ??? уште 6 дена ми трај
ФАЛА ОДНАПРЕД
--- надополнето: 6 март 2012 во 23:56 ---
Дали некој знај како да го исклуцам абдејтот ??? уште 6 дена ми трај
ФАЛА ОДНАПРЕД
Oстај се збунил малку...Каков аБдејт, какви 6 дена????????
Мојот виндовс беше лиценциран само 30 дена и ми останаја усте 7 дена дали знај некој како мозам да продолжам абдејтот или да отстранамКаков аБдејт, какви 6 дена????????
WIndows XP или 7 ?Мојот виндовс беше лиценциран само 30 дена и ми останаја усте 7 дена дали знај некој како мозам да продолжам абдејтот или да отстранам
Windows XPWIndows XP или 7 ?
Windows XPWIndows XP или 7 ?