Снајпериста
несреќник
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 4
Имам Ashampoo прорама за режење CD, е сеа како да изрежам филм за да може на DVD player да излегва и преводот заедно со филмот?
Бесплатен Avast најновиот.Bibil неможам да те цитирам Серверот покажа непослушност ми излегува...
Фала за програмите симнав и Spyware Doctor и тој најде и исчисти околу 32 Sality вируси. Сега предлог за некој антивирус за гејмер?
И онака имам срање CPU несакам антивирусот да ми го забавува компјутерот.
Ај помош околу следново. На бугарски е напишано, но ми треба и тукашна помош.
На замунда има DTS музика. Ваљда повисок квалитет. Сакам да ги симнам и има некое инфо кое гласи.
Се е споено во еден фајл, и ваљда ова е да се раздвојат.
1. Домашно кино: запишете *dtswav фајла с ImgBurn (Freeware), като използвате опцијата "Запис на Image File" и заредите *cue фајла.
2. Компјут'р: използвајте KMPlayer (Freeware) за адекватно прослушване, като пл'знете *cue фајла в прграмата.
Што правеше како што треба ?Се правев ко што треба, ама безуспешно.
Епа го барав преку Device Manager и му кликав таму Install Driver, ама безуспешно.Што правеше како што треба ?
Едноставно најди модел на матична со dxdiag од Run или со програмата cpu-z, после на официјалната страна од произведителот има драјвери.
ФалаГуглај universal xp drivers.
Прво уклучи ја камерата преку Fn + (кое и да ти е копче) или некое друго копче (обично над тастатурата некаде во ќош.Луѓе помагајте искинав нерви со Acer-ов. Ги симнав и ги пробав сите можни драјвери за интегриранава камера за моделов Aspire 7530g и ниту еден не ми користи и ми вика the device is not plug in.