- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 23
Камерата на лап топов ме покажува однопаку т.е ообратно...како може да ја ротирам да си ја наместам нормално? Значи одам во my computer и доле има видео камера...и коа ке влезам сум обратен...
Кај еден другар го решивме ова со инсталирање на најновите драјвери на графичката.Камерата на лап топов ме покажува однопаку т.е ообратно...како може да ја ротирам да си ја наместам нормално? Значи одам во my computer и доле има видео камера...и коа ке влезам сум обратен...
Хмм ние не најдовме...а и не е тешко да пробаш ...еве тиЗначи нема некои опции кои треба да се наместат..Дали единствено решение е инсталирање на драјвери ?
Истиот проблем го имам и јас, коа го купив лап топот се малтретирав премногу со камерата и не ни знам како ја наместив, али преку driver од камерата нејќеше и пред некој месец пак го форматирав и сеа пак ми е наопакуКамерата на лап топов ме покажува однопаку т.е ообратно...како може да ја ротирам да си ја наместам нормално? Значи одам во my computer и доле има видео камера...и коа ке влезам сум обратен...
Што графичка имаш??? ако не знаеш оди My computer десен клик и Manage и подолу во Device Manager и десно на прозорчето во Display adapters pi[uва што графичка имаш...Икрено не се разбирам баш од компјутери ...Значи кај првиот линк ми нуди select the type of system you have и треба да одберам нешто...Или да одам од десно кај што пишува atomaticaly detect and instal ? Вие што одбравте конкретно ако може..фала ти мн.
Графичката ми е mobile intel(r) 4 series expres chipset family.Што графичка имаш??? ако не знаеш оди My computer десен клик и Manage и подолу во Device Manager и десно на прозорчето во Display adapters pi[uва што графичка имаш...
Еве ти видео за да и напраиш update без download, но мене ни тоа не ми помогна, уште сум 180 степени на камерата Ако знае некој друг лек нека пише да пробамГрафичката ми е mobile intel(r) 4 series expres chipset family.
И кај мене е така, а и секаде кај што сум гледал било така.Ме мачи еден многу глупав проблем. На јутјуб кога пуштам клипче си се исполнува се, но кога ќе ставам на full screen стопира и се полни повторно. Не е некој проблем, но страшно ме нервира. Пробав ад преинсталирам флеш плеер ама не било до него. Друго чаре?
Ме мачи еден многу глупав проблем. На јутјуб кога пуштам клипче си се исполнува се, но кога ќе ставам на full screen стопира и се полни повторно. Не е некој проблем, но страшно ме нервира. Пробав ад преинсталирам флеш плеер ама не било до него. Друго чаре?
Тоа е зошто на некои видеа фул скринот е 1080п и се лоадира одново по саканиот квалитет, а вие по стандард го гледате на 480 или 360И кај мене е така, а и секаде кај што сум гледал било така.
Ме мачи еден многу глупав проблем. На јутјуб кога пуштам клипче си се исполнува се, но кога ќе ставам на full screen стопира и се полни повторно. Не е некој проблем, но страшно ме нервира. Пробав ад преинсталирам флеш плеер ама не било до него. Друго чаре?
Напрајте акаунт на јутуб и кога се логирате има едно Stay sign in. Значи да останете логирани дури не се одлогирате. После Settings>Playback setup>I have a slow connection. Never play higher-quality video и Save. Со ова кога кликате фулскрин нема да се подесува на 480p. Пример ако одберете 720p и потоа фулскрин останува така.И кај мене е така, а и секаде кај што сум гледал било така.
ASUS ли ти е лаптопот?Камерата на лап топов ме покажува однопаку т.е ообратно...како може да ја ротирам да си ја наместам нормално? Значи одам во my computer и доле има видео камера...и коа ке влезам сум обратен...