Помош, софтверски проблеми и совети

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Иам тоа, ама некои игри не ги снима ова. Најчесто рипувана инсталација. Errors ми прави, и плус режани ми се игрите. Со даемон треба да праам нонстоп реинсталации и затоа барам.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Сакам да прашам дали има начин да спојам .jpg фајл и Self Extracting ZIP (Поточно .exe фајл) и кога ке ја уклучам да ми ја покажува сликата, а селф екстракторот да си ја изврси работата??

само да не е преку Cmd зошто имам пробано и имам пробано со доста Биндери така да некој нов начин има?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакам да прашам дали има начин да спојам .jpg фајл и Self Extracting ZIP (Поточно .exe фајл) и кога ке ја уклучам да ми ја покажува сликата, а селф екстракторот да си ја изврси работата??

само да не е преку Cmd зошто имам пробано и имам пробано со доста Биндери така да некој нов начин има?
Што му фали на начинот преку CMD?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Зошто кога ќе симнам документ од интернет на Word што е коа ќе го пуштам не го наоѓам текстот туку различни букви броеви и симболи.Windows office 2007.:S

С

сашенко

Гостин
Зошто кога ќе симнам документ од интернет на Word што е коа ќе го пуштам не го наоѓам текстот туку различни букви броеви и симболи.Windows office 2007.:S
За сите документи? Нема шанси.Мислам дека е ради фонтот.Го немаш тој фонт со кој е напишан текстот ваљда незз зашто друго би било.Пробај симни некој друг документ и види дали прави така.Ама не е проблем до word от него до фонтот што го немаш мислам....

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абер немав кај да прашам, па ајде овде, би требало да знаете.

Програма за кратење на песни? Пр: Од 25 до 50секунда да ми е само песната. :smir:

p.s. zedge.net ме зафркават нешто, неможам на таа страна да кратам.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абер немав кај да прашам, па ајде овде, би требало да знаете.

Програма за кратење на песни? Пр: Од 25 до 50секунда да ми е само песната. :smir:

p.s. zedge.net ме зафркават нешто, неможам на таа страна да кратам.
Aduacity - бесплатна програма за општа едноставна обработка на звук.
mp3DirectCut - само сечење на мп3ки ама без наново енкодирање (без губење на квалитет)

Член од
16 мај 2010
Мислења
56
Поени од реакции
10
Помош !!!

Луџе, ве молам за помош !
Пред некој ден деинсталирав Nero 10 со IObit Uninstaller и сум зафркнал нешто изглеа и сега на секој десен клик во My Documents ми вика "Preparing to install" и ми инсталира Nero Express. Ве молам кажете шо да му напраам само да не го форматирам :se_ molam

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Луџе, ве молам за помош !
Пред некој ден деинсталирав Nero 10 со IObit Uninstaller и сум зафркнал нешто изглеа и сега на секој десен клик во My Documents ми вика "Preparing to install" и ми инсталира Nero Express. Ве молам кажете шо да му напраам само да не го форматирам :se_ molam
Пробај пак инсталирај Nero 10 и види даил после ќе ти се јавува така ... ако е ок, тогаш деинсталирај преку контролниот панел на Windows

A

Auditore

Гостин
Порано ми сакаше кога на NVIDIA Control Panel, во 3D Advanced Settings, во Program Settings, ќе ја ставев кантер и ќе исклучев V-Sync, и ми креваше 100 fps, сега не сака, сака само кога на Global Settings ќе наместам, има чаре да се среди ова или?
Иначе и на стари и на нови драјвери е исто.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
програм некој за враќање избришани фајлој???

M

Mr.InF3ction

Гостин
recuva

како и да е, шансите се мали за враќање на фајловите.
Најголеми се шансите да се вратат избришани документи. 96,252 % сум вратил до сега од форматиран хард диск-усб итн.. да не зборувам за избришани фајлови..102%

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Што му фали на начинот преку CMD?
Па ко ке ја уклучам сликата не се уклучува и егзекутерот а финтава е да се екстрактира тоа што е во селф екстракторот...то во ЦМД е само за да скријаш,е сега можда има друг начин преку ЦМД ама не го знам...:(

Kajgana Shop

На врв Bottom