Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
recuva

како и да е, шансите се мали за враќање на фајловите.
Најголеми се шансите да се вратат избришани документи. 96,252 % сум вратил до сега од форматиран хард диск-усб итн.. да не зборувам за избришани фајлови..102%
врати дел ама беја за никаде (нецелосно вратени) и дојде после еден со ЦД и го среди :icon_bigg:icon_bigg

фала за совет ама не е то то и мораше формат, башка вирус ги избришал фајлојте

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па ко ке ја уклучам сликата не се уклучува и егзекутерот а финтава е да се екстрактира тоа што е во селф екстракторот...то во ЦМД е само за да скријаш,е сега можда има друг начин преку ЦМД ама не го знам...:(
Со двоклик, ќе гледаш слика.
Сo десен клик - extract - ќе го отвориш зипот.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Го уклучвам ком. и по некоја секунда ми се исклучви мониторот го проверив кабелот но добро е ставен дали можи да е избришано нешто од графичката??
И дали знаете некоја добра Keylogger програма без вирус :D
Ај нека ми помогни некој :helou:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Со двоклик, ќе гледаш слика.
Сo десен клик - extract - ќе го отвориш зипот.
Да, ама селф екстракторот нема да се екстрактира ко ќе ја уклучиш сликата... а устватри то е штосот...

Го уклучвам ком. и по некоја секунда ми се исклучви мониторот го проверив кабелот но добро е ставен дали можи да е избришано нешто од графичката??
И дали знаете некоја добра Keylogger програма без вирус :D
Ај нека ми помогни некој :helou:
Добра Keylogger програма...https://www.refog.com/employee-computer-monitoring-software.html keylogs,program activity,clipboard(to so se kopira) можи и да ти испраќа и на мејл....

Член од
18 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
0

Зашто ми се појавува ова кога го вклучам лаптопчето, немам проблеми, работи се нормално како што треба...каде е проблемот ? фала.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Зашто ми се појавува ова кога го вклучам лаптопчето, немам проблеми, работи се нормално како што треба...каде е проблемот ? фала.
Имаш некој драјвер некомпатибилен со Оперативниот систем 7мицава....кликни на тоа ваљда ќе даде повеќе информации....

Член од
3 март 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Драјвери за Делукс камера

ми треба драјвер за инсталирање на камера deluxe v-bo3 , кој има или знае кај да најдам нека пише, фала однапред :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
еве вака:
одам во Tools/Options и правам да се симнуват во "D" Дискот..
и кога се слевине ми се троши и во "C" дискот :( а во Ц немам ич место, и како сега да го средам ова ср*ње ..
Помош..

A

apidrone

Гостин
еве вака:
одам во Tools/Options и правам да се симнуват во "D" Дискот..
и кога се слевине ми се троши и во "C" дискот :( а во Ц немам ич место, и како сега да го средам ова ср*ње ..
Помош..
Мислам дека ќе треба да избришеш нешто од С, пошо знам дека Виндоусот одвреме навреме си зафаќа простор на партицијата каде е инсталиран нели :) Temporary Internet Files и сл. Ако некој мисли поинаку, нека ме исправи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Абе нема ништо брат, само Msn ми е во Program Files, а во оваа TEMP има многу работи шо ги имам слевинато и сега не можам да го најдам ова..
тоа се наоѓа некаде кај C:WINDOWS.. и така натаму .. и TEMP Има :)

A

apidrone

Гостин
Колку гигабајти имаш на С, штом само мсн имаш инсталирано??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
19 GB.
добро де, обичните работи:
Msn,Firefox,Skype и така :)

A

apidrone

Гостин
Епа можно е да имаш вируси, ако немаш никакви игри инсталирано, песни и сл... Или симни си некој антивирус (побарај поназад за повеќе инфо и можен сличен проблем) или како крајно решение формат :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Формат никако!

Ако има друго чаре некој , ајде :))

Kajgana Shop

На врв Bottom