Да симнам нови од интернет?.Драјверите за графичката смени ги!
Пак.Да симнам нови од интернет?.
Зашто ги имам инсталирано оние кој ми ги дадоа на цд ( кога го купив компјутерот) пак џабе, се сецка.
Џабе му се и драјвери таа графичка е срање, знам еден мој другар ја има истата, и пак неможе на хај GTA IV.Земи си нова.
Него му сецка на сите.Пак.
Да симни до страната на Ати најнови, ама не бета верзија.Да симнам нови од интернет?.
Зашто ги имам инсталирано оние кој ми ги дадоа на цд ( кога го купив компјутерот) пак џабе, се сецка.
дали други клипчиња (не симнати од youtube) ти работат?Не најдов друго место кај да го пишам прашањево и ве молам за помош
значи вака: пред една недела компјутерот ми беше на преинсталација и кога ми го вратија јас го симнав она Real Player за симнување видеа од Youtube...откако го инсталирав се беше ок,симнав 2-3 видеа али по неколку саати ниедно клипче не функционираше...значи коа ќе го пуштам видеото нема ни звук ни слика само црно се покажува на екранот...пробав пак да го инсталирам Real Player-от али пак е исто...симнав и други клипчиња од youtube али и со нив е така...значи ни звук ни слика само црно е...ај ве молаам кажетее како да се попраи ова
Честито, си се заебал ненормално!Другари имам огромен проблем!. Имав XP инсталирано и сите нови игри одеа супер, послем ( незнам што ѓавол ме тераше инсталирав 7) пак сите понови игри ги терав на high setings, освен ГТА 4 ( ужасно кочеше, а на XP супер се играше), и заради тоа пак инсталирав ХP, и сега сите ама буквално сите ( дури и кантер) ми сецкаат :kesa:!. Што може да е работа?.
Ова ми е конфигурацијата на компјутерот
Athlon II X4 640/ Dual Core
MB Foxconn A76ML-K 3.0
4 GB DDR3 RAM
1024 GB HDD (1TB)
Sapphire 5450/ 1GB DDR3
Пред 5,6 месеци ја платив 26 илјади, ми е мака оти вака ми се направи :nenene:!
другите клипчиња работат...и фала многу ке пробам со ова адд онс...дали други клипчиња (не симнати од youtube) ти работат?
ако да, ондак нешто не е во ред со real playerot што значи, симни го и инсталирај го овој адд он за мозила, под секое youtube видео ќе имаш Download копче, симни некое и види дали ќе работи
ако не ти работат никакви други клипчиња, ондак немаш асални кодеци ставено(или не ти стаиле)
ти препорачувам да си симнеш Combined Community Codec Pack(googlaj)
Скапо многу од кај ја зеде ?Другари имам огромен проблем!. Имав XP инсталирано и сите нови игри одеа супер, послем ( незнам што ѓавол ме тераше инсталирав 7) пак сите понови игри ги терав на high setings, освен ГТА 4 ( ужасно кочеше, а на XP супер се играше), и заради тоа пак инсталирав ХP, и сега сите ама буквално сите ( дури и кантер) ми сецкаат :kesa:!. Што може да е работа?.
Ова ми е конфигурацијата на компјутерот
Athlon II X4 640/ Dual Core
MB Foxconn A76ML-K 3.0
4 GB DDR3 RAM
1024 GB HDD (1TB)
Sapphire 5450/ 1GB DDR3
Пред 5,6 месеци ја платив 26 илјади, ми е мака оти вака ми се направи :nenene:!
Нова графичка ке му дое шо ти нов компјутер xD ако сака на хајт сетинг иначе пример овааЏабе му се и драјвери таа графичка е срање, знам еден мој другар ја има истата, и пак неможе на хај GTA IV.Земи си нова.
Ram ke da eНели секој дел од компјутерот произведуваше карактеристичен звук ако не работи. На другар компјутерот не сака да му се вклучи, а куќиштето му произведува пискав звук на секои 3-4 секунди. Што ќе да е?
Повели листа...најдиго проблемот....:smir:Нели секој дел од компјутерот произведуваше карактеристичен звук ако не работи. На другар компјутерот не сака да му се вклучи, а куќиштето му произведува пискав звук на секои 3-4 секунди. Што ќе да е?
1. xp не е срањепошо седумката си е компатибилен со 64 процесор за разлика од страњето Xp