Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Луѓе дај помагајте како знаете, одеднаш не знам ни јас самиот како папката „my documents“ ми остана празна ни слики ни документи ни ништо... некој начин како да ги повратам податоците.. користам windows xp service pack 3... хелп ве молам....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ИТНО! ми го јавува ова на компјутерот Прегледај го приврзокот 38956Прегледај го приврзокот 38957Прегледај го приврзокот 38958 не ми отвара ништо освен некој негов анти вирус а у сејв мод нерможам да влезам

Гаден вирус/Rogue си фатил, до сега вакво нешто немам видено :S

Само формат или Kaspersky rescue disk, а можеш и со Combofix да пробаш...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ИТНО! ми го јавува ова на компјутерот Прегледај го приврзокот 38956Прегледај го приврзокот 38957Прегледај го приврзокот 38958 не ми отвара ништо освен некој негов анти вирус а у сејв мод нерможам да влезам
симни malwarebytes од тука
пред да го симнеш, преименувај го во viktor.exe
инсталирај
иди каде што го инсталираше и најди mbam.exe
преименувај го во viktor.exe
пушти го
направи aпдејт
скенирај
бриши све што ќе најде
рестартирај

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Дај некој нека ми го пушти тоа програмчето за да го делитнам ова на windows 7 што ми се појавува доле,дека е пиратски оперативниот систем.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Дај некој нека ми го пушти тоа програмчето за да го делитнам ова на windows 7 што ми се појавува доле,дека е пиратски оперативниот систем.
ПП :salut: :smir:

B

BooBojan

Гостин
Го инсталирав НФС Карбон и кога ја уклучувам играта ми вели:
please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.
Што треба да направам.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Зошто некош BitTorrent ми праи вака : На пример ќе ставам некој торент да се симнува, ќе се напраи тоа икончето зелено,но торентот не пошнува да се симнува.
А,да ни Down speed не се појавува.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Зошто некош BitTorrent ми праи вака : На пример ќе ставам некој торент да се симнува, ќе се напраи тоа икончето зелено,но торентот не пошнува да се симнува.
А,да ни Down speed не се појавува.

Малце сидови можда имал? прати ми линк по пп со торентие кои ти правеле проблем, и користи Utorrent и види дали ќе го имаш истиот проблем :)

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Не сум сигурен каде да го поставам ова прашање па ќе го поставам тука. Дали некој може да ми каже која е таа апликација triger што се користи во кафулињава најчесто кај наси каде може да ја ндајдам или барем да видам како функционира?

A

apidrone

Гостин
Не сум сигурен каде да го поставам ова прашање па ќе го поставам тука. Дали некој може да ми каже која е таа апликација triger што се користи во кафулињава најчесто кај наси каде може да ја ндајдам или барем да видам како функционира?
А за што се користи таа апликација?

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
За внесување на нарачки, продажба и сл.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Помош во врска со ставање на оперативен систем на CD

Ми треба туторијал како може спуштен оперативен систем да се стави на цд и како да се намести цедето да може да бутира. Благодарам на сите што ке пробаат да ми одговорат.

Kajgana Shop

На врв Bottom