Alekr
Kajgana's Heroj Ulice
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 2.728
- Поени од реакции
- 1.913
Пред да правиш оверклок, треба прво да се запрашаш, што ќе добиеш со тоа и која е целта на истиот?Ajde koj znae neka mi pomogne kako da napram overclock na cpu pentium D!Barav vo BIOS ama nema MB intelligen tweaker!Pls pomos!fala
E вака сега попросто за да сватиш.Neznam be brat so e tocno aku ne ti e problem kazi da znam!Jas znam samo deka ke dobijam poveke GHz na CPU!Aku znaes nesto pomognimi![]()
МхмЧекај..симнувам од торент некој OS -7-ца пример , го ставам у magic ISO и burn..тоа е све ?
Oколу 80-100 евра.Hahahha!Znam deka e taka ama pojketo mi bese za da naucam a ne da dobijam golema brzinaA inace kolku pari bi mi vredel PC?
CPU: Intel Pentium D 3.20GHZ
RAM DDR2:2GB
HDD:250GB
Graficka:N-vidia Gforce 8400GS 512MB
Motherbroad:MSI-MS-7267,Chipset Intel-I945GZ
Heheee Za tie pari ne go prodavam neka mi stojtOколу 80-100 евра.
Oк ти си знаеш, само кај е ќарот да скапува кога можеш да земеш некој динар од него во моментов.Heheee Za tie pari ne go prodavam neka mi stojt![]()
Драјверите за графичката смени ги!Другари имам огромен проблем!. Имав XP инсталирано и сите нови игри одеа супер, послем ( незнам што ѓавол ме тераше инсталирав 7) пак сите понови игри ги терав на high setings, освен ГТА 4 ( ужасно кочеше, а на XP супер се играше), и заради тоа пак инсталирав ХP, и сега сите ама буквално сите ( дури и кантер) ми сецкаат :kesa:!. Што може да е работа?.
Ова ми е конфигурацијата на компјутерот
Athlon II X4 640/ Dual Core
MB Foxconn A76ML-K 3.0
4 GB DDR3 RAM
1024 GB HDD (1TB)
Sapphire 5450/ 1GB DDR3
Пред 5,6 месеци ја платив 26 илјади, ми е мака оти вака ми се направи :nenene:!