Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Aко играш на античка машина да.3. доста луѓе ми имаат кажано дека игрите подобро лизгаат на xp за разлика од 7
Aко играш на античка машина да.3. доста луѓе ми имаат кажано дека игрите подобро лизгаат на xp за разлика од 7
Некој?Кога ќе пробам да отворам било која од партициите со двоклик и сите фолдери што ми се внатре ми се појавува следново:
This file does not have a program associated with it for performing this action.Please install a program or, if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel.
Прогуглав и пробав со неколку примери од нет како да го средам, но не успеав во тоа.
Па би ве замолил ако некој знае или веќе се има сретнато со овој проблем нека ми пише.
Поздрав!
Ами влези во Default Programs во Control Panel, им оди на Default или да рестартираш сетинзи, а може да е и до некој Malware, затоа скенирај со Malwarebytes :smir:Некој?
Ами влези во Default Programs во Control Panel, им оди на Default или да рестартираш сетинзи, а може да е и до некој Malware, затоа скенирај со Malwarebytes :smir:
Moже со Partition Wizard.Вака сега , Ц дискот ми е со вкупен капацитет 39 гига, а Д 76 гига...може ли да се зголеми капацитетот на Ц за сметка на Д,или нема шанси
Да ама како што разгледав само може да се дели партиција, а не видов опција за зголемување на партиција C: во случајовMoже со Partition Wizard.
Move/resize?Да ама како што разгледав само може да се дели партиција, а не видов опција за зголемување на партиција C: во случајов
Нејќе не мрда нагоре од 39 gb , само се дели на помала партиција..дај некој туторијал ако имаш при рука![]()
Used 60% free 40% .. OK фала Psy ќе пробамПрво намали ја партицијата што има повеќе простор, па после зголеми го C, неможе да мрда затоа што претпоствувам дека ти е полн хард дискот? колку GB имаш free?
Со Partition Wizard го прав тоа пред неколку месеци. Прво ќе намалиш од лево на Д, а после Ц ќе го зголемиш надесно.Вака сега , Ц дискот ми е со вкупен капацитет 39 гига, а Д 76 гига...може ли да се зголеми капацитетот на Ц за сметка на Д,или нема шанси
На секаква машина!Aко играш на античка машина да.
Да а? зошто? кажи ми прво па после ќе дискутираме опширно.На секаква машина!