Да не го имаш апдејтирано,а да имаш кракната верзија или пак да ставиш грешка драјвери за графичка.Мене така ми се има поебано.Ако ти уклучува сејф мод направи му систем ристор.
Нема зашто да не ти биде јасно друже, тоа е тоа кодеците ти направиел конфликт. Сега ако имаш среќа да средиш со бришење ок ама од мое искуство тоа знае да биде многууу болна работа. Пробај избриши ги и стави само еден пакет на кодеци не 2/3!Да, ХР користам, ама не ми е јасно од каде настана грешкава. Иначе немам само со Winamp туку и со други програми (Windows Media Player, Media Player Classic), за некои формати многу бавно стартува видеото, за некои брзо, а за трети пак ако кликнам fullscreen ми се појаува само црн екран :S
http://www.gomlab.com/eng/Нема зашто да не ти биде јасно друже, тоа е тоа кодеците ти направиел конфликт. Сега ако имаш среќа да средиш со бришење ок ама од мое искуство тоа знае да биде многууу болна работа. Пробај избриши ги и стави само еден пакет на кодеци не 2/3!
Најдобро од све не инсталирај никакви кодеци него само VLC, GOM & BSplayer, потоа ако имаш проблеми со филмовите и видеата симни некој пакет на кодеци инсталирај но само 1 !
П.С. Заебете го веќе XP!! WIN7 е најмалце 3 пати подобар оперативен систем, побрз, поубав на изглед и доста по практичен за употреба, не живејте во минатото..
Дали ќе ги поддржува истите програми како на пример AutoCad, Corel Draw, Photoshop, и сите други.Нема зашто да не ти биде јасно друже, тоа е тоа кодеците ти направиел конфликт. Сега ако имаш среќа да средиш со бришење ок ама од мое искуство тоа знае да биде многууу болна работа. Пробај избриши ги и стави само еден пакет на кодеци не 2/3!
Најдобро од све не инсталирај никакви кодеци него само VLC, GOM & BSplayer, потоа ако имаш проблеми со филмовите и видеата симни некој пакет на кодеци инсталирај но само 1 !
П.С. Заебете го веќе XP!! WIN7 е најмалце 3 пати подобар оперативен систем, побрз, поубав на изглед и доста по практичен за употреба, не живејте во минатото..
П.С. Нема ни да спомнувам колку помалце вируси има за WIN7 и воедно колку подбора заштита има...за XP постојат милијарди и милијарди вируси кои многу полесно го поминуваат "нивото на безбедноста" на XP.
кај мене ги поддржува истите програми како на пример AutoCad, Corel Draw, Photoshop, и сите други.Дали ќе ги поддржува истите програми како на пример AutoCad, Corel Draw, Photoshop, и сите други.
Тоа е Nero Wave Editor, само ставаш песната во програмот, селектираш што сакаш да скратиш и DELETEкако беше преку неро саунд трак да се скрати аудио,односно да се исече дел од песна ?