Кај се мести тоа во Гугл само во одреден јазик да бара?Можеби е така наместено.
А за словенска тастатура нема везе,секогаш пишувам со неа,никогаш не прави проблеми.
А не е ни до browser,имам пробано и со Хром и ИЕ,ама пак исто.
Па тоа ти е така за да гледаш две страници истовремено. Ако сакаш една, направи го прозорецот да не биди максимизиран, и намали го ако треба колку да збира една страница.Имам еден проблем, земав монитор 23’ и на резолуција 1920х1080, отварам WORD и документот не ми е на средина, него на лево, како да го решам ова?
Смени си зум, држи CTRL и скролај со маусот.Имам еден проблем, земав монитор 23’ и на резолуција 1920х1080, отварам WORD и документот не ми е на средина, него на лево, како да го решам ова?
Офф леле, не ми се верува дека волку глупо го направиле.... Microsoft can do!!!Смени си зум, држи CTRL и скролај со маусот.
А наместо да пцијаш по мајкрософт да кликниш овдеОфф леле, не ми се верува дека волку глупо го направиле.... Microsoft can do!!!
некако не ми е јасно: како?И никој не ми одговори оти кога му праам shut down на компјутерот место тоа ми се рестартира?
провери ппГо знаете ли кодот на Avast 4.8 Professional.
Control Panel -> Power Options... види тука што имаш изместено. Ова ако имаш XP, ако не, снаоѓај се сам.И никој не ми одговори оти кога му праам shut down на компјутерот место тоа ми се рестартира?
кој други програми ги имаш инсталирано?Ај ако може некој да ми помогне пред некој ден инсталирав нов windows hp во "C" каде што имам 20 гига бајти на располагање .. Утре дента имав 450 бајти слободни само а немам ништо ставено во него освен виндовсот .. Пробав со disk clean up не оди.. Одев compress drive и некако вратив 10 гига бајти утре дента пак ми се смали на минимално неколку мегабајти.. Незнам со му е .. го скенирав нема вируси ... Ако може некој да помогне нека пише . Поздрав до сите
од подобрите, avast бара најмалку ресурсиКоја антивирусна програма бара најмалку ресурси. Ми треба за еден стар компјутер со Win XP.