види овде, јас вака средив, пробај и тиИмав Ubuntu и инсталирав Windows XP ама кога го вклучувам компјутерот се стартува Windows т.е. не се појавува да селектирам кој оперативен систем да го стартувам. Ми кажаа дека требало некое местење. Знаете нешто за ова?
Ако е тројанец ништо не правиш со тој доктурот, симнувај касперски и исцепи го со негоВчера го чистев компјутерот со spyware doctor пошто ми се напуни со тројанци и спајвери стигнав до 38% проценти и го прекинав пошто не ми се чекаше долго.
Денес 3 пати по ред во рок од еден саат ми се рестартираше компјутерот дали тоа значи дека некој тројанец залутал?
пробај со некој од овие програми:Ми треба некој конвертор што од презентација во power point да се конвертира во avi фајл. Ми треба како двд видео. Ако може побрзо. Благодарам.
ps најдов една, ама додека тече видеото, стои логото на програмата...што е проблем.
Поима немам што е (тројанец,спајвер) не ми покажа лична картаАко е тројанец ништо не правиш со тој доктурот, симнувај касперски и исцепи го со него![]()
Абе симни касперски, и не си играј со рачно барање... бидејќи можеш да избришиш и некој фајл кој е доста важен, па да заебеш додатно, антивирусот ќе дезинфицира или ќе го префрли во карантин и ќе бидеш безбеден.Поима немам што е (тројанец,спајвер) не ми покажа лична карта
Јас го користам антиврот и горе доле сум задоволен, кои се твоите искуства со касперски ги истребува ли тројанците?
Уште едно прашање.
Каде највеќе се гнездат тројанците(регистрите,броузерот,процесите) за да знам каде да ги барам.
Поздрав.
Очигледно е, ама ај пак: СИ ЈА УТНАЛ ТЕМАТА :helou:Не е за темава, ама најпосетена е од останатите слични.
Има ли некој расположен да ми скицира на компјутер график т.е. да повлече линија низ максимум и превој. Јас имам еден цртеж, со нацртан график, најдени точки, но линијата е тапа и не знам како да ја поправам.
За возврат има зелени! И пиво на собиранка!:helou:
:smir: Последниот пат кога пишав на темата Математички проблеми ми дадоа одговор после 3 месеци:smir:Очигледно е, ама ај пак: СИ ЈА УТНАЛ ТЕМАТА :helou:
Оди пиши во Љубов и секс, и таа е многу посетена...
порано се исклучуваше така, или ова е ново?Дечки ај ќе ве молам одговор на мојот проблем , не знам што е работата - зошто компјутерот ми се исклучува само кога играм игри ? Кога работам нешто или сурфам не се исклучува а кога ја играм GTA или мојот брат кога игра FIFA обавезно се исклучува !? Да не е случајно некој вирус?
ПОМОШ![]()
ко шо вика металхамер, ти прегрева нешто....Дечки ај ќе ве молам одговор на мојот проблем , не знам што е работата - зошто компјутерот ми се исклучува само кога играм игри ? Кога работам нешто или сурфам не се исклучува а кога ја играм GTA или мојот брат кога игра FIFA обавезно се исклучува !? Да не е случајно некој вирус?
ПОМОШ![]()