Анинсталерите мислам дека нема да ти завршат рабта, пробај ако сакаш и со некој анинсталер, но јас мислам дека само вакво нешто би ти завршило работа.zdravo na site imam edno prasanje-instal,irav na mojot pc kaspersy internet security 2010 probna versija 30 dena .potoa najdoiv krak za antivirusit megutoa ne mozaev da go stavav trebese da go reinstaliram antivirusot i taka napraviv samo sto pc mi go raspoznava anti virusot i mi vika deak antivirusot bili veke ednas instaliran probav da go vratam i kompjutero nazad denta pred da go instaliram anti virusot megutoa pak istata rabota.daj te mi nekoaj ideja.ili kazete ako iam nekoja programa sto moze komplet da mi gi ostrani folderite vo registarot od antivirusot.vi blagodaram odnapred
форматирај го УСБ-тоИмав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.
Дај кажете решение?
Симни unlocker и мене ме зезаа така некој фајлови,со програмчево ги делитнав...Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.
Дај кажете решение?
Треба да го форматираш USB !Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.
Дај кажете решение?
Вака направи?Пред да форматирам компјутер ги зачував букмаркс од Мозилата преку Organize Bookmarks,Backup Bookmarks и сега кога го отварам фајлот ми вика корупт фајл? Исто претходно и MozBackup направив и ми бара пасворд за да отворам,а не ставив пасворд
Повели..Ako mоже линк за download на Windows Movie Maker
фала однапред
Го има самиот Windows, освен ако не користиш Windows 7.Ako mоже линк за download на Windows Movie Maker
фала однапред
Барав во Start - > Programs -> Accessories -> EntertainmentГо има самиот Windows, освен ако не користиш Windows 7.
Побарај во START.
Кој Windows го имаш точно?Барав во Start - > Programs -> Accessories -> Entertainment
но го нема ..
Пробај со ова.Microsoft Windows XP
SP3