Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
да ако пак неможеш со тоа пробај со ова
само биди внимателен:smir:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
zdravo na site imam edno prasanje-instal,irav na mojot pc kaspersy internet security 2010 probna versija 30 dena .potoa najdoiv krak za antivirusit megutoa ne mozaev da go stavav trebese da go reinstaliram antivirusot i taka napraviv samo sto pc mi go raspoznava anti virusot i mi vika deak antivirusot bili veke ednas instaliran probav da go vratam i kompjutero nazad denta pred da go instaliram anti virusot megutoa pak istata rabota.daj te mi nekoaj ideja.ili kazete ako iam nekoja programa sto moze komplet da mi gi ostrani folderite vo registarot od antivirusot.vi blagodaram odnapred
Анинсталерите мислам дека нема да ти завршат рабта, пробај ако сакаш и со некој анинсталер, но јас мислам дека само вакво нешто би ти завршило работа.
Едноставно е, го симнуваш, го стартуваш .exe фајлот, детектира дали имаш инсталирано касперски анти вирус, доколку имаш ќе побара од тебе да ги внесеш бројките кои што ги гледаш на сликата, внеси ги, стисни „ОК“ и доколку процедурата заврши успешно ќе добиеш порака со изветување дека анти вирусот е успешно анинсталиран. :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.

Дај кажете решение?

T

Tetro

Гостин
Имав на usb-то повеќе фајлови, филмови и др. Другите фајлови ги избришав, а 2та филмови не можам да ги бришам. Кога ќе одам delete, се бришат ама кога повторно ќе го уклучам usb-то, повторно ги има.

Дај кажете решение?
форматирај го УСБ-то :tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Дај кажете решение?
Симни unlocker и мене ме зезаа така некој фајлови,со програмчево ги делитнав...

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Дај кажете решение?
Треба да го форматираш USB !

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пред да форматирам компјутер ги зачував букмаркс од Мозилата преку Organize Bookmarks,Backup Bookmarks и сега кога го отварам фајлот ми вика корупт фајл? Исто претходно и MozBackup направив и ми бара пасворд за да отворам,а не ставив пасворд :tapp:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Пред да форматирам компјутер ги зачував букмаркс од Мозилата преку Organize Bookmarks,Backup Bookmarks и сега кога го отварам фајлот ми вика корупт фајл? Исто претходно и MozBackup направив и ми бара пасворд за да отворам,а не ставив пасворд :tapp:
Вака направи?

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Ako mоже линк за download на Windows Movie Maker

фала однапред :)

Kajgana Shop