- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.855
- Поени од реакции
- 22.908
пробај вака
Control Panel>Administrative Tools>Computer Management>Storage>Disk Management
После?? има Analyze Defragment ??
пробај вака
Control Panel>Administrative Tools>Computer Management>Storage>Disk Management
После?? има Analyze Defragment ??
ти се читаш што пишуваш?Ми го снема Local Disк G Како да го вратам???
ти се читаш што пишуваш?
да не ти е на посебен хард диск?Абе друже го нема има само C и D .. После што треба да направам за да го имам и G ...
Го користиш како Standard user ?Батки ај помогнете, имам Windows Vista и проблемот е во тоа што си го направив мониторот да ми са исклучува на 2 минути бидејќи не сум до него за да го гледам, а сега не ми дозволува да го променам тоа односно да го исклуцам :tv: и ме нервира ке седнам да гледам нешто и се гаси треба нон стоп со глушецот да мрдам. Значи одам на Desctop десен клик--> Personalize-->Screen saver--> Change power settings--> и тука веќе блокира односно не ми дозволува да го исклучам ... тоа е тоа ако може некој нека помага ... поздрав :salut:
aj отвори било кој фолдер и во адрес барот пиши G:\Ми го снема Local Disк G Како да го вратам???
тројанчеАј помош...
Значи го форматирав компјутерот(не е мој, и не ми е прв пат, знам доста, и немам грешка во форматирањето), и сеа пробувам да ја отворам партицијата (D и ми го дава следниот error: 3dcs9.exe has ecountered a problem and needs to close. И она стандардното Сенд и Донт сенд.
Арно ама кога пробувам да го отворам преку десен клик и Explore ја отвара партицијата
И уште едно нешто што ми падна чудно, на таскбарот, ми го дава хардискот како USB т.е. да можам да го извадам(а неможе) преку Safely Remove Hardware. (иначе е ставен хард дискот како Primary ATA Channel, незнам дали ова нешто посебно значи)
Некој знае што му е чарето?
Пуштив скан со Malwarebytes i Eset Smart Security Center и не ми покажа ништо... дај линк од некој removal програм што мислиш дека ќе го избрише...тројанче
еве ти нешто за овој проблем
прочитај тука деПуштив скан со Malwarebytes i Eset Smart Security Center и не ми покажа ништо... дај линк од некој removal програм што мислиш дека ќе го избрише...
3dcs9.exe has been identified as a computer virus. The file is generally bundled with another trojan virus, herss.exe, and additional files which include cvasds0.dll, cvasds1.dll, and cvasds2.dll.
Below is our recommended removal tool for 3dcs9.exe. The removal tool has been rated 5 cows out of 5 by Tucows and was previously CNET’s Editor’s Choice. Feel free to download it below.
Ok, фала мн, ќе пробам и со тој понудениот removalпрочитај тука де
Сите комплет? Ни рисајкл бин ни мај компјутер ни ништо?mi se izbrisaa site ikoncinja od na desktop,a ne mi e jasno zosto,kompjuter bese ostaven vklucen na mreza podolgo vreme.Kako da se resi problemov?