Солидно програмче за таа работа е....Не бара да СТАВИ превод на филм, туку да ЗАЛЕПИ превод, значи да нема фајл со превод, туку само еден видео фајл, и на него да е ПРИЛЕПЕН преводот. За тоа треба програмче.
Сепак не е тројанец, Client Server Runtime process процес од Windows.Ај некој нека ми каже нешто за csrss.exe ... читам негде дека е вирус, тројан, а пак негде пишува дека си е нормален процес. Е или не вирус? :smir::smir::smir:
Any solutions about this problem?Имам дома еден куп песни во компјутеров. Е сеа проблемот е што некои се троа тивки, (значи зборам нешто како Еванесенс и тој тип на музика - што треба да грми коа свири) а некои се гласни. Сакам да го изедначам тонот (сите песни да ми бидат со една гласност). Дали постојат програми и кои?
Симни си го MP3Gain, бесплатно програмче, и ќе ти се реши проблемот. Со помош на него, можеш да видиш која е моменталната јачина на песните, и да ја зголемиш/намалиш вредноста. Што е најдобро, програмчето секогаш ти покажува до која вредност е оптимално, односно, ти обележува кога над одредена вредност би почнало да крчи/да прикрива едни звуци, за други да се слушнат.Any solutions about this problem?
Симни си ObjectDock.Значи ми треба програма (сигурен сум дека има), со која можам да ставам програми на листа и да излегуваат во хедерот на десктопот како во форма на forum.kajgana.com тоа што има да бираш.
знае некој да ми одговори?има опција во word за да ставиш цртичка над буква?
Можеш да црташ цртички колку сакаш ... ако сакаш некоја конкретна буква тогаш ископирај ја од Character map (кај XP е во start>all programs>accessories>system tools>character map) или директно од Word мислам дека беше нешто во стил Insert>sharacter/symbolзнае некој да ми одговори?
Таму кај што се пишуваат формули пробај. Во open office знам кај е, во ms word не знам на памет.знае некој да ми одговори?
Пробај преку equation но тамо може само точка да ставиш а цртата доаѓа понастрана, а имаш и некои знаци во Symbol можеби ќе најдеш тамо, ако ти е за е го имаш сигурно во Symbolзнае некој да ми одговори?