П
Паган-др
Гостин
Windows XP е, фала Џанки, ќе пробам да го поправам. :smir:
Реверб не е за да ти пее назад, додава ехо..Може ли со Nero Wave Editor да се пушти песна да свири на назад. Пробувам со reverb опцијата ама не сака. Ако не, дајте некоја програма со која е можно ова да се направи!
Ти кажува што да направиш.This application has failed to start becuase openAL32.dll was not found. Re- installing the application my fix this problem.
Оваа порака ми се појавува, кога ја стартувам, дирт2, не намерно го избришав openAL32.dll и сега неможам да го најдам....помош, некој...
да ми го прати некој ако го има...
Не брат, реинсталирав, џабе е openAL32.dll. го нема со играта,Ти кажува што да направиш.
Симни го OpenAL (третото - oalinst)Не брат, реинсталирав, џабе е openAL32.dll. го нема со играта,
јас првиот пат коа ја инсталирав играта, го имав и ја играв....потоа го избришав, и сеа ме заебава и неможам да го најдам
Изгледа си ги избришал драјверите. Ако го имаш цд-то од компјутерот, инсталирај ги. :wink:Мислам дека избришав нешто по грешка и нема звук компјутерот...
Помош некој, фала однапред.
Никаде нема reverseРеверб не е за да ти пее назад, додава ехо..
селектирај ја целата песна.. иди во ефектс.. и стисни REVERSE
Симни го и инсталирај го Recuva. Стави го УСБто, отвори ја Рекува и скенирај го.Имам еден проблем:
По грешка стиснав delete на еден важен фолдер од УСБ, бидејќи беше малку поголем избришан е, но го нема во Recycle Bin постои барем некаква надеж да го најдам фолдерот? :nesvest: