Помош, софтверски проблеми и совети

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Може ли со Nero Wave Editor да се пушти песна да свири на назад. Пробувам со reverb опцијата ама не сака. Ако не, дајте некоја програма со која е можно ова да се направи!

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Може ли со Nero Wave Editor да се пушти песна да свири на назад. Пробувам со reverb опцијата ама не сака. Ако не, дајте некоја програма со која е можно ова да се направи!
Реверб не е за да ти пее назад, додава ехо..

селектирај ја целата песна.. иди во ефектс.. и стисни REVERSE

Него ми треба мене помош сега.
Месинџер... ООО МАМЕ МУ ЕБАМ ГРДО..
Си идеше се у ред.. се додека не ме дисконектисаше.. и после вика дека неможам да се логирам ради Service is temporary unavailable..
И ми пукна филм, контрол панел, ад ор римув, и го избришав.
Идам да го симнам од поново, го симињам тоа инсталерот смотан, вика дека ми е инсталиран.
Отидов у програм фајлс, нема ни трага ни глас, во регистри, ни трага ни глас, незнам шо му е филмот, ама ми иде на живци, а формат ме мрзи да праам, такада кажувајте ако има некој некоја идеа.
Пробав и со онакви за чистење регистри, и тоа три различни софтвери.. Абер нема...
Пробав и со постара верзија од месинџер шо ја иам на диск, вика дека имам понова инсталирано..

?

..........

Гостин
This application has failed to start becuase openAL32.dll was not found. Re- installing the application my fix this problem.

Оваа порака ми се појавува, кога ја стартувам, дирт2, не намерно го избришав openAL32.dll и сега неможам да го најдам....помош, некој...:toe:
да ми го прати некој ако го има...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
This application has failed to start becuase openAL32.dll was not found. Re- installing the application my fix this problem.

Оваа порака ми се појавува, кога ја стартувам, дирт2, не намерно го избришав openAL32.dll и сега неможам да го најдам....помош, некој...:toe:
да ми го прати некој ако го има...
Ти кажува што да направиш.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Имам еден проблем:

По грешка стиснав delete на еден важен фолдер од УСБ, бидејќи беше малку поголем избришан е, но го нема во Recycle Bin постои барем некаква надеж да го најдам фолдерот? :nesvest:

?

..........

Гостин
Ти кажува што да направиш.
Не брат, реинсталирав, џабе е openAL32.dll. го нема со играта,
јас првиот пат коа ја инсталирав играта, го имав и ја играв....потоа го избришав, и сеа ме заебава и неможам да го најдам:)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не брат, реинсталирав, џабе е openAL32.dll. го нема со играта,
јас првиот пат коа ја инсталирав играта, го имав и ја играв....потоа го избришав, и сеа ме заебава и неможам да го најдам:)
Симни го OpenAL (третото - oalinst)

M

Mario Gómez

Гостин
Мислам дека избришав нешто по грешка и нема звук компјутерот...

Помош некој, фала однапред.:pipi:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мислам дека избришав нешто по грешка и нема звук компјутерот...

Помош некој, фала однапред.:pipi:
Изгледа си ги избришал драјверите. Ако го имаш цд-то од компјутерот, инсталирај ги. :wink:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Имам еден проблем:

По грешка стиснав delete на еден важен фолдер од УСБ, бидејќи беше малку поголем избришан е, но го нема во Recycle Bin постои барем некаква надеж да го најдам фолдерот? :nesvest:
Симни го и инсталирај го Recuva. Стави го УСБто, отвори ја Рекува и скенирај го.

Рекува мислам ќе те праша за каков тип на податоци да бара, ќе ја одбериш последната опција за било каков тип. Ако на УСБто немаш ништо снимено после бришењето шансите да ги вратиш се доста големи.

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
дали ке ми прави проблеми ако ставам и Spyware Terminator имам Eset Nod32 антивирус дали ке си смеетаат еден на друг или не зошо едниот е антивирус другиот антиспајвер??

Kajgana Shop

На врв Bottom