?
..........
Гостин
Ми требат драјвери за Gforce_8500 GTX компактибилни за windows 7
Благодарам:smir:
Благодарам:smir:
Мислиш нешто како лекции / туторијали?МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?
Pobaraj na Avaxhome imas tutoriali za maya kolku sakas...eve ti eden tuka potaze od 2009ta.МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?
Деновиве пробав да инсталирам windows 7,но при секој обид ми јавува death screen.
[/URL][/IMG]
Може да се појави доколку си го исклучила од струја додека бил упален или снемало струја...Вчера кога го пуштив компјутерот ми се појави Start Windows normally И Start up repair, отидов на repair нешто имаше лоадинг фајлс и после пишуваше дека неможе автоматски да се поправи. Имам Windows7. После тоа нормално си се пушта ама ме чуди тоа зошто ми се појави? :smir::smir:
не можеш да го подигнеш Windowsot на секое подигање ти се јавува оваа и ти се гаси ? ако е тоа тогаш имаш вирус кој ти го нападнал боот секторотSi idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??
Si idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??
А кога ќе стиснеш Start Windows Normally, што ти вика?