Помош, софтверски проблеми и совети

?

..........

Гостин
Ми требат драјвери за Gforce_8500 GTX компактибилни за windows 7

Благодарам:smir:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?
Мислиш нешто како лекции / туторијали?
Имаш на нет (читај Google или Youtube) колку сакаш.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Сеа не е баш некој проблем ама чим не можам да се справам значи е проблем:)Кога стискам на pc-то stand by порано ми се исклучуваше мониторот и мируваше.После тоа не знам дали сум стиснал некоја опција што не треба па сега кога ќе стиснам stand by компјутерот мирува но со тоа што ми се појавува слика на екранот дека е во состојба во мирување значи не ми е исклучен екранот како што сакам.Ако не се разбравме ќе објаснам подетално.:helou:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Вчера кога го пуштив компјутерот ми се појави Start Windows normally И Start up repair, отидов на repair нешто имаше лоадинг фајлс и после пишуваше дека неможе автоматски да се поправи. Имам Windows7. После тоа нормално си се пушта ама ме чуди тоа зошто ми се појави? :smir::smir:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вчера кога го пуштив компјутерот ми се појави Start Windows normally И Start up repair, отидов на repair нешто имаше лоадинг фајлс и после пишуваше дека неможе автоматски да се поправи. Имам Windows7. После тоа нормално си се пушта ама ме чуди тоа зошто ми се појави? :smir::smir:
Може да се појави доколку си го исклучила од струја додека бил упален или снемало струја...
Не е страшно освен во случај да ти се појавува постојано кога рестартираш/вклучуваш.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Не знам дали тука треба да го поставам прашањево, ама ако не префрлете го каде што треба.
Вака, веќе месец два имам проблем со компјутеров, со тоа што кога е исклучен, самиот се уклучува, некогаш бргу по гасењето, а некогаш и сред ноќ знае да се упали, па го вадам кабелот од штекер за да не прави така. Исто така сега почна и кога работи да се кочи, првин прави некој звук на тропање, најверојатно некој од хардовите, а потоа не реагира и проработува после неколку рестарирања!
Ве молам луѓе помагајте, кажувајте до што е проблемот и чаре.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Si idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Si idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??
не можеш да го подигнеш Windowsot на секое подигање ти се јавува оваа и ти се гаси ? ако е тоа тогаш имаш вирус кој ти го нападнал боот секторот

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Што бидна со мојот проблем погоре напишан?

Kajgana Shop

На врв Bottom