Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требат драјвери за Gforce_8500 GTX компактибилни за windows 7

Благодарам:smir:

МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?

МИ треба помош со Maya 2010 Дали има тука некој што ја користи оваа програма?

Мислиш нешто како лекции / туторијали?
Имаш на нет (читај Google или Youtube) колку сакаш.

Сеа не е баш некој проблем ама чим не можам да се справам значи е проблем:)Кога стискам на pc-то stand by порано ми се исклучуваше мониторот и мируваше.После тоа не знам дали сум стиснал некоја опција што не треба па сега кога ќе стиснам stand by компјутерот мирува но со тоа што ми се појавува слика на екранот дека е во состојба во мирување значи не ми е исклучен екранот како што сакам.Ако не се разбравме ќе објаснам подетално.:helou:

Деновиве пробав да инсталирам windows 7,но при секој обид ми јавува death screen.
www.pic.mk
[/URL][/IMG]

Dojsigo hdd kaj mene i ke go instalirame ako si ti roj robin od re.

Вчера кога го пуштив компјутерот ми се појави Start Windows normally И Start up repair, отидов на repair нешто имаше лоадинг фајлс и после пишуваше дека неможе автоматски да се поправи. Имам Windows7. После тоа нормално си се пушта ама ме чуди тоа зошто ми се појави? :smir::smir:

Вчера кога го пуштив компјутерот ми се појави Start Windows normally И Start up repair, отидов на repair нешто имаше лоадинг фајлс и после пишуваше дека неможе автоматски да се поправи. Имам Windows7. После тоа нормално си се пушта ама ме чуди тоа зошто ми се појави? :smir::smir:

Може да се појави доколку си го исклучила од струја додека бил упален или снемало струја...
Не е страшно освен во случај да ти се појавува постојано кога рестартираш/вклучуваш.

Не знам дали тука треба да го поставам прашањево, ама ако не префрлете го каде што треба.
Вака, веќе месец два имам проблем со компјутеров, со тоа што кога е исклучен, самиот се уклучува, некогаш бргу по гасењето, а некогаш и сред ноќ знае да се упали, па го вадам кабелот од штекер за да не прави така. Исто така сега почна и кога работи да се кочи, првин прави некој звук на тропање, најверојатно некој од хардовите, а потоа не реагира и проработува после неколку рестарирања!
Ве молам луѓе помагајте, кажувајте до што е проблемот и чаре.

Si idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??

Si idam doma, i gledam ne mozaM DA oklucam kompjuterot mi izleguva nesto i mi se gasi kompjuterot naj jasno ke vi stane na slikata ???
Sto e problemot ??

не можеш да го подигнеш Windowsot на секое подигање ти се јавува оваа и ти се гаси ? ако е тоа тогаш имаш вирус кој ти го нападнал боот секторот

Sto e problemot ??

А кога ќе стиснеш Start Windows Normally, што ти вика?

А кога ќе стиснеш Start Windows Normally, што ти вика?

Nishto, mi izleguva edno sino pole ama za sekunda i se isklucuva kompjuterot, ne dava ni da vidam sto pise na sinoto pole i potoa ponovo se oklucuva kompojuterot i se taka non stop ... ne e mozno ??

Што бидна со мојот проблем погоре напишан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom