Има голема веројатност да е хардверски проблем, дали си го проверил ram-от со memtest?Стариот проблем со ресетирањето пак е кај мене, го форматирав и пак се ресетира сам, со исклучен аутоматикли рестарт ми даде плав екран а на него го пишеше ова:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
има ли некој поим што значи, добив совети дека може да се работи за напојувањето но не успеав да тркнам до сервис, дали има начин со тоа горе напишаното да се каже што е ?
Ако е нов, скенирај го со мемтест. Можда е фалична плочка, или едноставно да не си иде со плочата. IRQL_LESS_OR_EQUAL е претежно од ебан рам. И пробај уклучи Линукс лајв цеде, да не ти е самото виндовс цеде ебано.Не ама нов е рамот.
edit: Дајте некои програмчиња за проверка на состојбата на рам и на што и да има друго.
Се снајдов, еден крак испадна ко пандорина кутија, се излезе од него упм. virus Worm.Win32.AutoRun.bua, Тrojan program Packed.Win32.Monder.gen, Trojan program Trojan.Win32.KillAV.rf и други слични страња, а тоа BlackBird.exe изгледа беше само misleadingАј малце помош, закачив некој тројанец, вирус или што и да, програмиве нешто слабо го детектираат. Мора преку safe mоde да работам, не може во normal mode. На desktop излегоа некои срања, Trojan.Win32.BlackBird.exe, EditorFKWP1.5.exe, EditorFKWP2.0.exe, filemanagerclient.exe, fkwp1.5.exe, fkwp2.0.exe, fwebd.exe, FWebdEditor.exe
Абе кракови ќе си симнуваш од gameburnworld.com и нема да имаш никаков проблем.Се снајдов, еден крак испадна ко пандорина кутија, се излезе од него упм. virus Worm.Win32.AutoRun.bua, Тrojan program Packed.Win32.Monder.gen, Trojan program Trojan.Win32.KillAV.rf и други слични страња, а тоа BlackBird.exe изгледа беше само misleading