Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ќе може некој да ми каже ако например пуштам торент да симиња, а компјутерот го стаам на Hibernate Mode, ќе праи проблеми? Или даунлоудот ќе си тече?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
А имаше едно подесување во gpedit.msc за да се ограничи виндовсот да цица интернет како беше точно ?

С

Спенсер

Гостин
Доволно е да се покачи бројот на конекции, во Advanced ништо не чепкајте, оти може да има спротивни ефекти.

Ама кај Global стај 1000, а Per Torrent 300-500 ако симињаш по 2-3 торенти истовремено.

леле,не верував дека ХАРДВЕРИСТ ке ми помогне за софтверски проблем, го реинсталирав Уторрент, и си стајв се на дефаулт, сега симиња ко ненормално, 120-130кб/с, Vone, тоа за брзината мислам дека има спротивен ефект,позз

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дечки имам вирус, има и тема за него во чек дис аут. Линк. Давајте решение, имам анти вирус бит дефендер тотал секјурити 2008, не помага. Формат ке ја среди работата?
Најлошо од се, вчера го форматирав, како успеа да влези појма немам. Гугл и Јаху воопшто не ми ги отвара и ме бомбардира со поп-ап.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Битот е срање, симни си кракуван касперски и исчисти го, и така нема што да загубиш ако при симнувањето налеташ на вирус :)

Г

Гоццццце

Гостин
Го има ли некој ставено новиот Service Pack на XP-во?
Како се става? Се прави бутабилно ЦД и се форматира, или само инстал?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го има ли некој ставено новиот Service Pack на XP-во?
Како се става? Се прави бутабилно ЦД и се форматира, или само инстал?
Го симнуваш, двоклик, next, next, Finish....

И има значителни промени во брзината...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Што сервис пак има нов за ХР? И можи да се залепи над СП2, или е башка, па ке мора прво ХР без СП, па ставаш новиот.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
decki ve molam kazete kako mozam da si go napraam kejfot.
.koga ke ja startirav mozilata mi se pojavuvashe start page mozila ili taka nekako.....
no pred nekoj den instalirav yahoo masenger i koga ke ja startiram mozilata sega mi se pojavuva prvo yahoo.com.
kako mozam toa da go sredam ,go deinstalirav i mu napraviv remove na programot no pak nisto
kazete ve zamoluvam!:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Алатки - Опции - Централа - Кога се стартува ФАЈРФОКС прикажи .....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Decki mislam deka kompijuterov mi otide kurban... preku nok mi se zarazi so mal miljon viruscinja i trojancinja... koristam AVG.. e sega mislam da mu plesnam Kaspeski .. davajte nekoj link ili sovet sto da mu praam na cudovo pos avg nejke da cisti..​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom