Штом ти уклучува без проблеми види ја батеријата на матичната тоа беше кај мене не кулерот, сега нема проблеми.CPU FAN eror...
mi go dava koga go uklucuvam kompjuterot...
i posle.. pres F1 to continue...
chare ?
За температурата никогаш не можеш да бидеш сигурен дали е точна, зависи од неколку работи.... исправноста на сензорот каде е поставен, на пример кај мене е заглавен на 138 степени целзиусови од пуштање до исклучување не мрда од тоа, отпрво неодамна кога го приметив тоа се загрижив па со ласерски пиштол за мерење температура на дистанца (го позајмував од работа) почесто контролирав и се беше нормално, на сервис утврдија дека сензорот е заебан.i ja mislev deka e do nego... go otvoriv... si vrti...
samo ne znam kolku ne normalna temperatura...
i dali e toa taa sto ja pokazuva vo bios...
dali ima sansa da se vidi na drug nacin a ne preku bios ?
posleden pat koga vidov se dvizese od 38 do 42
Преинсталирав не знам колку пати и не сака. :icon_confПроблем со драјверите најверојатно пробај со преинсталирање.
Пробај со нови драјвери од интернет.Преинсталирав не знам колку пати и не сака. :icon_conf
Пробав и тоа и пак истиот проблем. skin.exe... Не знам што му е тоа.Пробај со нови драјвери од интернет.
Исклучи CPU Fan Warning во BIOS, нормално не би ти го препорачал ова ако имаш кулер поефтин од 1000 денари.CPU FAN eror...
mi go dava koga go uklucuvam kompjuterot...
i posle.. pres F1 to continue...
chare ?