Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Adobe Photoshop CS3 ми прави проблеми.Кога го инсталирав првиот пат ми даде за да ставам клуч и бапнав таму еден али изгледа не беше тоа што требаше.После го избришав и пок го инсталирав ама не ми даваше веќе да ставам клуч,само да симнам e-license.Дајте кажете што да направам,или ако имате „нешто“ да ми пратите пишете пвт :pos2:

P

Princ

Гостин
Не барајте кејови/кракови. Знам дека можете па да ви ги праќаат како ПП... Ама мене најискрено ич не ми е гајле. Бришам.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Исклучи CPU Fan Warning во BIOS, нормално не би ти го препорачал ова ако имаш кулер поефтин од 1000 денари.
abe ja go cistev pred nekoe vreme... go otkaciv i go zakaciv se kako sto si bese...
nema nekoja razlika vo rabotata na kompjuterov... ali... na pocetok na palenje... titka mnogu glasno i pisuva cpu fan eror..
kulerot e ckartoina pod 1000 definitivno :)
ne znam sto sum zaebal...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
abe ja go cistev pred nekoe vreme... go otkaciv i go zakaciv se kako sto si bese...
nema nekoja razlika vo rabotata na kompjuterov... ali... na pocetok na palenje... titka mnogu glasno i pisuva cpu fan eror..
kulerot e ckartoina pod 1000 definitivno :)
ne znam sto sum zaebal...
Откачи го уште еднаш, разгледај го ...види некоја жичка да не е .... да не случајно перката си ја набил малку повеќе во пиксните и такви ти други тракатанци.. знаат ивакви глупости да бидат

Член од
26 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0

Ги инсталирав повторно драјверите за звучнава картичка и некое време 2 до 3 дена се беше во ред ама еве денес пак ова се појави слично е како претходното ама има и дебуг го кликам и се блокира цел компјутер.
Помош?

Член од
31 март 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Сине, Generic Host Process Error е грда работа. Има неколку привремени решенија на проблемот (2-3 дена како и што ти се десило) ама нема вистинско решение. Иако го оставам стално како ептен последна опција, мораш формат.

Член од
26 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Абе се надевав дека има некое друго решение освен формат, бидеќи сега тазе е форматиран пред 10ина дена ама добро, сепак фала.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе се надевав дека има некое друго решение освен формат, бидеќи сега тазе е форматиран пред 10ина дена ама добро, сепак фала.
Тури му ЅР3 па види дали ќе го има уште проблемот, и онака ќе праиш формат :)

Член од
6 август 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Има решение.

И јас го имав истиот проблем.. Твојот firewall е исклучен, има некој порт отворен изгледа од програма кој е ранлив (vulnerable), или пак можеби од самиот виндовс. При пуштањето на компјутерот, пробај да го активираш firewall-от од виндовсот, а додека си на интернет земи ZoneAlarm, или пак некој од овие "kaspersky security" во кој што има firewall (не сум сигурен дека има но провери).

Иако ZoneAlarm ќе ти го отежни малку работењето на PC-то, мислам дека доста добро ќе те заштити од многу работи. Јас го користам многу време и сум задоволен. Поздрав.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Воопшто не ти требаат updates за ХР, само ќе си го симнеш најновиот Service Pack 3 (подоле на сајтот имаш DOWNLOAD копчиња) и све ќе имаш во најдобар ред.
K-O-R-U-N , дали треба да се Download-ираат сите 4-5 делови кои се понудени ? Нели е тоа малку големо ? Гледам има фајлови и по 300 MB ? Јас сакам да го симнам Service Pack 3, ама пред тоа сакав да те консултирам за ова, чунки ми изгледаш упатен. Поздрав, чекам за советот.

P

Princ

Гостин
Калипсо, пред да направиш било што имај во предвид дека тој сервис пак е во бета верзија, и е кандидат за "пуштање во промет" но не е финална верзија. Не е комплетен.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Калипсо, пред да направиш било што имај во предвид дека тој сервис пак е во бета верзија, и е кандидат за "пуштање во промет" но не е финална верзија. Не е комплетен.
ОК, ju falimenderit !

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
vaka sea: koga ke probam da go instaliram bit defenderot mi vika deka
The feature you trying ti use is on a network resource that is unavallable.

click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package"bdts.msi in the box below.

pomos okolu ova??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
K-O-R-U-N , дали треба да се Download-ираат сите 4-5 делови кои се понудени ? Нели е тоа малку големо ? Гледам има фајлови и по 300 MB ? Јас сакам да го симнам Service Pack 3, ама пред тоа сакав да те консултирам за ова, чунки ми изгледаш упатен. Поздрав, чекам за советот.
Еве ти линк од мајкрософ страната да си го симнеш SP3 ако сакаш.
Јас го инсталирав SP3, се ми работи побрзо, многу багови што ги има на SP2 се поправени. Иако сеуште е бета верзија, вреди да се има, зашто кога ќе искочи целосната верзија на SP3, сигурно ќе поправат нешто и ќе можеш без проблеми и тој да го симнеш и инсталираш.

На линков кога ќе кликнеш, оди подоле имаш:

WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe 315.2 МВ

и десно од ова има DOWNLOAD копче.

Толку е, би ти препорачал да го симнеш.

Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom