Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.175

OFcp&&&

МИСЛИТЕЛ
Член од
18 ноември 2007
Мислења
239
Поени од реакции
0
imam eden problem,

korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...

sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
imam eden problem,

korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...

sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?

мене нешто сличо..... знам глупо решение имам ама сепак е решение после секое исклучување на компјутерот вади го кабелот од напојување или ако имаш прекинувач горе на куќиштето после исклучување - трн оф :) ставај го на нула - исклучи го од напојување...

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:

Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:

прво
1.JPG

па ова:
2.JPG

и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД

ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
сакаш да кажеш дека не си му направил реинстал ??? ич ????

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:

Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:

прво
Прегледај го приврзокот 4457

па ова:
Прегледај го приврзокот 4458

и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД

ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?
И јас го имам истиот проблем.Го имам сто пати одново инсталирано Нерото и пак се јавува истиот проблем.И сега ми го инсталираа Неро 7 ама и со него не можам да снимам филм.Ќе си се цитирам пак самата,оти никој не ми даде одговор:

Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom