Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер
Провери ПП :wink:дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер
благодарам.
дали има шанси во мсн да се гледа тоа што го слушам преку винамп - не преку медиа плеер
еј еј еј ако има каж ми и менеПровери ПП :wink:
Симни го новиот Winamp или користи го ова: http://www.myplugins.info/toaster.htmеј еј еј ако има каж ми и мене
imam eden problem,
korisnik sum na wireles internet od on net,
i koga go priklucam adapterot od antenata vo struja,ne mi se podignuva windows-ot XP,
pa posle go iskluciv adapterot od struja,ja disablirav mreznata karticka,go prikluciv adapterot vo struja,ja enable-irav mreznata,i koga na monitorot mi se pojavi "enabled",pak mi se blokira kompjuterot...
sto da pravam sega?
mu se slucilo nekomu istoto?
што мислиш дека нерото ме “дупи“?а да му дадеш еден реинстал.
Ај ако можеш и мене да ми пратиш ова за winamp на мснПровери ПП :wink:
И јас го имам истиот проблем.Го имам сто пати одново инсталирано Нерото и пак се јавува истиот проблем.И сега ми го инсталираа Неро 7 ама и со него не можам да снимам филм.Ќе си се цитирам пак самата,оти никој не ми даде одговор:Имам еден сериозен проблем кој стварно не можамд а го сфатам:
Снимам ДВД ЦД во Неро, ги селектирам фајловите што сакам да си режам и ми се појавува:
прво
Прегледај го приврзокот 4457
па ова:
Прегледај го приврзокот 4458
и на крај ЦДто не е функционално т.е. можам да го гледам само на кпмпјутер, но не и на ДВД
ме интересира:
а) што е проблемот?
б)како да го решам?
Како се снима филм со Неро 7.Никако не можам да се снајдам на ова Неро.Претходно си го користев 6 и се ми беше прегледно.![]()