Не ти треба да го собира, си има он посебна торбичка1080 денара е од анхоч. Има уште еден. Лудница е. Само не ми го собира у торбата за апаратот.
Jaс кога влегов таму пред некоја недела (пред да го купам тој од Анхоч) типот (и типката) ми одвалија некои суми по 6-7000.Tripodi ima tipot sto prodava FOTO OPREMA vo GTC vednas na vlezot otkaj HOLYDAY INN od leva strana i ima super za do 3000
:salut:
Види, за секојдневни фотографии, auto ISO ќе му брка работа, најлесно е така. Инаку, за преку ден, на убава светлина на што помало ISO, толку помалку ноис. Мојов апарат иде и до ISO 50.Вака сега Виктор, ISOто во глобала не го знам многу али од искуствово што го имам со идиот дигитал камера, е да си биде на ауто моуд.
Ама разликата од твојот до на Виктор апаратот (без навреда и мојот е сличен) има разлика ко поп и шеширџијаВиди, за секојдневни фотографии, auto ISO ќе му брка работа, најлесно е така. Инаку, за преку ден, на убава светлина на што помало ISO, толку помалку ноис. Мојов апарат иде и до ISO 50.
Одличен за она за кое го барав... дизајнот малку ми иде на живци, ама другите квалитети се поважни афтер ол...Canon A550
![]()