Помош, совети, размена на искуства...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
А друга финта ако немате фотоапарат со мануелна експозитура, исклучете блиц и брзо мавтајте со некаков извор на светлина и ќе го добиете следното.

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Кој ќе може да ми слика(професионално се разбира) карти за играње распоредени по средниот распоред Кец-лист,Поп-лист,4-лист,7-лист,собрани како за играње покер(знаете во една точка на дното а на горните врвови само да се читаат само бројките односно буквите а првата карта што ќе се гледа да биде 1(кец) лист...и да бидат сликани врз едно бојна површина за да можам полесно да ги извадам само картите преку фотошоп,исто така картите треба да бидат сликани од агол од 90 степени(не мора баш точно ама отприлика да е од точно над нив сликнато,и ако имате(повеќе видови шпилови) сликнете ги и нив.Однапред благодарам,иако малце(малце повеќе) постов ми е оф топик:smir:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Ќе ми помогне некој?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas ovie dena ako najdam vreme ke ti napram edna takva fotka :smir:

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
ќе се обидам и јас утре

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Фала многу,не знаете колку ми требаат различни шпилови!:smir:

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1

повели, па кажи дали си завршил работа

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Брат,екстра ти се фоткиве,мада и јас го имам истиот шпил,ама твоиве фотки се МНОГУУУУУУУ боље од моите.Ако имаш уште некој шпил екстра ќе биде[важно е кецот да се разликува,а сепак да е лист).Фала уште еднаш:smir:

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Нема гајле бе друже, ќе биде за утре имам едно 4/5 шпила па ќе искомбинираме нешто:wink:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Фала,те очекувам

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
И уште ве очекувам..............

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Виктораниус еве одговор на твоето прашање за Фотошоп

Photoshop е графички софтвер создаден од Adobe, се користи за создавање и уредување(едитирање) на графички објекти(логоа) дизајнирање на истите, „средување„ на фотографии и ред други работи. Фотошопот по дефолт не се наоѓа на твојот компјутер но лесно можеш да го инсталираш, и да почнеш да учиш. Во подфорумов има тема Туторијали за средување на фотографии а во подфорумот Оперативни системи и програми има тема Adobe Photoshop: Како да направам. Се надевам дека ќе почнеш со учење на фотошоп и ќе видиме резултати:)
Појасно ти е сега нели:)

V

Viktoranius

Гостин
Виктораниус еве одговор на твоето прашање за Фотошоп

Photoshop е графички софтвер создаден од Adobe, се користи за создавање и уредување(едитирање) на графички објекти(логоа) дизајнирање на истите, „средување„ на фотографии и ред други работи. Фотошопот по дефолт не се наоѓа на твојот компјутер но лесно можеш да го инсталираш, и да почнеш да учиш. Во подфорумов има тема Туторијали за средување на фотографии а во подфорумот Оперативни системи и програми има тема Adobe Photoshop: Како да направам. Се надевам дека ќе почнеш со учење на фотошоп и ќе видиме резултати:)
Појасно ти е сега нели:)
Те сфатив до некаде...ке пробам па ке видам до каде ми се мозностите:helou: :helou:

V

Viktoranius

Гостин
еј знам оти малце ке сум оф топик ама да прашам ...Како да постирам слика :salut:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Прво закачи ја на овој сајт, после тоа од полето Direct Link ископирај го линкот. На форумов при давање на одговор има едно светло жолто квадратче и кога ќе дојдеш над него со маусот пишува „Внеси слика„ кликаш го пастираш линкот (Ctrl+V) и ОК.:) толку пис оф кејк

Kajgana Shop

На врв Bottom