Bobson
Seek & Destroy
- Член од
- 22 февруари 2008
- Мислења
- 274
- Поени од реакции
- 41
еве шо ми пишува
а иначе компјутеров за работа повеќе и игри ама послабо игри.
Ништо не пишува....
еве шо ми пишува
А кога ќе ти се укочи маусот, се останато продолжува да си работи? Си работи тастатурата?Денес почна да ме заебава нешто, чаре? да преинсталирам виндоус или?
научи да постираш слики, не голтај букви, ак си гладен ој јај нешто :helou::helou::helou:еве шо ми пишува
Се си работи, само стрелката не мрда.А кога ќе ти се укочи маусот, се останато продолжува да си работи? Си работи тастатурата?
Си пробал со маус што не е на USB?Се си работи, само стрелката не мрда.
Маусот не е на усбСи пробал со маус што не е на USB?
Или овој ако ти е на USB, пробај стави го во друг USB влез.
Не сум чачкал во БИОС ништо, а и не сум праел ништо посебно во последно време ...Да не си чачкал BIOS? Исклучи 32bit disk access во BIOS.
Може да биде и конфликт со драјверите. Што си правел во поново време?
Епа пробај со маус на USB.Маусот не е на усб
Не сум чачкал во БИОС ништо, а и не сум праел ништо посебно во последно време ...
Ја имав сличен Проблем. Ја имав проблем со Напојување, а ти моеш да имаш ист проблем или проблем со Графичката. Ти бучи ПЦ-то коа го вклучуеш? И види сијаличките напред убаво, на куќиштето како светат.Зошто кога го вклучувам компјутерот, куѓиштето се пали, но на мониторот стои само жолта сијаличка(не сака да се вклучи). Кабелот монитор-куќиште е исправен, а приметив дека кога ќе го извадам одзади од куќиштето и пак го ставам диодата на мониторот светне зелена и веднаш жолта без никаков текст, без ништо.
Користам Виндовс ХП и пред овој проблем немам ништо работено ништо посебно софтверски со компјутерот. Мониторор е ЛЦД, појма немам која марка. Ени чаре?
Ај ќе пробам со ова, па ќе видам.Епа пробај со маус на USB.
И побарај си понови драјвери за чипсетот на матичната.
Кога ќе го пуштиш се слуша бип от од биосот дека е се во ред со компонентите?Зошто кога го вклучувам компјутерот, куѓиштето се пали, но на мониторот стои само жолта сијаличка(не сака да се вклучи). Кабелот монитор-куќиште е исправен, а приметив дека кога ќе го извадам одзади од куќиштето и пак го ставам диодата на мониторот светне зелена и веднаш жолта без никаков текст, без ништо.
Користам Виндовс ХП и пред овој проблем немам ништо работено ништо посебно софтверски со компјутерот. Мониторор е ЛЦД, појма немам која марка. Ени чаре?
Само да го потврдам ова и јас имав ваков проблем и кај мене проблемот беше до напојувањето.Ја имав сличен Проблем. Ја имав проблем со Напојување, а ти моеш да имаш ист проблем или проблем со Графичката. Ти бучи ПЦ-то коа го вклучуеш? И види сијаличките напред убаво, на куќиштето како светат.
Најдобро да го однесеш на сервис, и да не чепкаш ништо сам, можеш да го дозаебеш. За надеж, да, има Како стоиш со гаранцијата ?Драги форумџии, имам мака голема. Утрово, додека бевме на факултет со цимерите, пукнало парното (радијаторот) до масата на кое беше мојот лаптот (исклучен и со поклопен монитор) и можеби околу 2 часа топлата вода течела врз него. Кога се вратив дома што да видам, цела куќа поплавена, а лаптопот беше добро утопен. Сега го сушам со фен и не знам што да правам, не сум го вклучил се уште. Помагајтееее!! Нов ми е (Acer), го купив минатата година, 405 евра... Дали има шанси да проработи???????? Има ли надеееж?????:pop::pop::pop: