Денес почна да ме заебава нешто, чаре? да преинсталирам виндоус или?Не е до маусот грешката туку највероватно до Windows-от ти е.Тој ти го кочи цел копмјутер,а не само маусот.
da ne e toa wireless mausДенес почна да ме заебава нешто, чаре? да преинсталирам виндоус или?
Не е.da ne e toa wireless maus
Ако имаш меморија од 667мхз и 800мхз таа со поголема фреквенција ке работи на помалата, твојата матична бидејќи има четири слота би требало да подржува до 4гб, јас би те советувал извади тоа двете 512ки и стави една од 2гб на 800мхз, се разбира доколку матичната подржува рам на 800мхз.Значи вака имам 1 гига ддр2 рам на 667 две по 512 се и имам уште два слота слободни па сега сакам да додадам рам сега не знам дали да земам од 800 или пак од 667 ? И дали ке поддрзи и колку ? Дали да зеам 1 гига или два ?? да не има нешто врска па до матична ? Да ми објасни некој поубаво ?
ја мислев оти имам 1 гига сеа да зземам еден од 1 гига и усте 2 гига таман 4 да имам ама не знам ?Ако имаш меморија од 667мхз и 800мхз таа со поголема фреквенција ке работи на помалата, твојата матична бидејќи има четири слота би требало да подржува до 4гб, јас би те советувал извади тоа двете 512ки и стави една од 2гб на 800мхз, се разбира доколку матичната подржува рам на 800мхз.
Кажи ја целата конфигурација да видиме дали се исплати таа инвестиција.ја мислев оти имам 1 гига сеа да зземам еден од 1 гига и усте 2 гига таман 4 да имам ама не знам ?
епа вака ја сакам и друго да мењавам не само рамот, иначе вака сега ми е intel dual core e2150 1.6ghz graficka ati radeon x1550 256 ddr3 и толку.Кажи ја целата конфигурација да видиме дали се исплати таа инвестиција.
За оваа конфигурација 2гб рам се доволно, иначе што планираш да мењаш, каква матична имаш?епа вака ја сакам и друго да мењавам не само рамот, иначе вака сега ми е intel dual core e2150 1.6ghz graficka ati radeon x1550 256 ddr3 и толку.
Значи за матичната ништо не знам никако да најдам податоци оти од dell ми е компјутеров затоа dell матична ми ја пишува а иначе сакам да земам појак процесор од овој и појака графичка, доволно да се за степен појаки не барам ја и7 процесор и нема на матична да ми поддржи, него солидна конфигурација, некој предлог ? Со интел процесор и ати графичка ???За оваа конфигурација 2гб рам се доволно, иначе што планираш да мењаш, каква матична имаш?
Симни cpu z и провери која матична ја имаш. Кажи за што го користиш компјутерот и колку планираш да дадеш за компонентите.Значи за матичната ништо не знам никако да најдам податоци оти од dell ми е компјутеров затоа dell матична ми ја пишува а иначе сакам да земам појак процесор од овој и појака графичка, доволно да се за степен појаки не барам ја и7 процесор и нема на матична да ми поддржи, него солидна конфигурација, некој предлог ? Со интел процесор и ати графичка ???