Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Дајте бе луѓе хелпајте ми со маусот.Многу ми е убав а неможам да си го користам!!!

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Случајно некој да не знае каде може да купам ПАСТА за кулерот.... само пастата ми треба... а насекаде одат комплет заедно со кулерот...

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Во Login во Беверли Хилс

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
HELppppp!!! Nemozam da gleam DVD na kompjuter a iam instalirano K-lite codec Full ama me zeza!

Windows Media Player is currently unable to play DVD video. Try decreasing the number of colors displayed on your monitor or decreasing the screen resolution. For additional solutions, click More Information to access the DVD Troubleshooter.

Ima nekoj ideja?

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Што графичка имаш? Пробај симни си најнови драјвери или исталирај PowerDVD, WinDVD или некој друг DVD плеер и види со нив дали ќе ти работи.

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Kaj moze u SK ili vo drugite gradovi u MK da se kupe Samsung ili Viewsonic TFT. Dokolku imate predlog za dobar 17" ili 19" TFT (bilo koja marka) kazete kade moze da se nabavi i po koja cena.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Мислам Мedia Еlectronics е застапник за Samsung во Македонија. Побарај таму.

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Каде можат да се купат NEC Монитори у МК?

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
@memebrix
AC5 neveruvam deka imaat. Jas si imam nabaveno od Grcija. Inace moja preporaka za TFT monitor ti e viewsonic VX922 2ms 19" i vo grcija e 340e+ddv. Najbrz monitor do sega. Za ovie drugive neznam kaj se prodavaat

Член од
8 мај 2006
Мислења
358
Поени од реакции
11
Ne mi treba brz monitor, mi treba nekoj sto prikazuva realni boi. Bev zainteresiran za Samsung 970P, za koj samsung vika deka ima 16.7 milioni boi (odnosno deka koristi 8 bitni boi), a i na mnogu testovi go velicat. No vsusnost monitorot koristel 6 bitni boi + dithering i banding-ot bil izrazen odblisku. Za se drugo monitorot e najdobar, edinstveno paga na gradient test. Za tie pari (okolu 480e so DDV) mislam deka bi trebalo da bide 24 biten, a ne 18 biten (8 bit x 3). Pa zatoa izgleda otpaga toj model, a i samsung vo celost. Najdobri TFT monitori ima Eizo, ama osven sto se skapi ne veruvam deka gi ima u MK. Viewsonic se edni od podobrite i mislam deka InfoProject se zastapnici za niv , ako ne sum greska. Pa izgleda ke bide nekoj model od Viewsonic.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дајте, помагајте...

Луѓе земав gamepad за компјутер на изглед е ист ко оној од PS2(морав не им одговарало на другари коа играме про сокер(Гардиан(ииијјј заграда у заграда у заграда)))....НО видете на што се приклучува

На принтер порт иде мајкуму и нормално не ми го чита?
WTF принтер порт? Знаете некој адаптер нешо или треба да чепкам со жици внатре?

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
До сега имам купено 3 џојстици за ps и сите имале USB
ова првпат го гледам со ваков приклучок
А шо не си зема како маусот од таа фирма џојстик ?
јас го имам една година и супер е за 1500 ден сличен е ко од playstation

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
570
И мојот стар џојстик има таков приклучок. Финтата е што воопшто немам таков порт на компјутерот, па коа прашав ми рекоа дека било до тоа што немам посебна звучна (onboard е мојата).

Совет: или пробај да најдеш адаптер таков за USB, или смени го за некој друг gamepad со USB.

Kajgana Shop

На врв Bottom