Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
37
Здраво луѓе, имам едно прашање. Дали знае некој дали може на термален принтер да се стави некој уред кој би давал звучен сигнал кога принтерот принта? Фала

debi7777

Girls in your city for night
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Луѓе не сакам да отварам безвеза нова тема, а не знам за каде ми е прашањето. :)
Имам проблем со табот, се обидувам да го вклучам ама екранот е црн. Слушам звук дека е вклучен, ама екранот му е темен. Помош ве молам, што може да е?
Ако знае некој нека ми пише приватна порака ве молам.

Член од
2 февруари 2014
Мислења
83
Поени од реакции
20
не најдов многу решение дали ќе биде некој добар да каже која од овие 4 графички е подобра иако нема многу разлика за игрици старата е гт 630 ама новиве кочат со неа Untitled.png

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
не најдов многу решение дали ќе биде некој добар да каже која од овие 4 графички е подобра иако нема многу разлика за игрици старата е гт 630 ама новиве кочат со неа Прегледај го приврзокот 105704
Крајната десно ASUS GTX750-PHOC-1GD5, треба да е нешто подобра и од 650Ti а и тука негде е со R7 260X

perfrel_1920.gif

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имам расипан Асус лаптоп. Нема гаранција ама си мислам да го носам кај некој што се разбира од асуси, па ме интересираше кој е овластен сервисер?

Или кој е добар сервисер генерално?

Иначе проблемот се состои во тоа што од време на време екранот станува цел бел и така останува освен ако не го стиснам на пластиката над ф10. Да се чудиш... :)
Го носев на поправка и никој не може да открие што му е. Се сумња на флет кабелот или графичката. Ама не ми се верува дека е флетот зошто сум имал лаптоп со расипан флет и тој покажуваше проблем само кога го мрдав капакот, а овој сам од себе, без да го мрдам покажува бел екран.

Нешто слично на ова
Help pls

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Asus imase maka so flat cablite na postarite modeli...Vo nekoj slucaj samo treba da namesti zacvrsti vo drug da se smeni celiot kabel! Pobaraj videa po youtube ...ne e toku tesko da go otvoris ti treba samo dobar alat.
Фала на одговорот. Кажи некој добар сервисер да го однесам во Скопје.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
iam frka so laptopot black screen i samo cursor se glea mozam da dvizam so mausot sve dzabe restart....

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Sto e foam? Kade moze da najdam i sto cena e?

Kajgana Shop

На врв Bottom