Крајната десно ASUS GTX750-PHOC-1GD5, треба да е нешто подобра и од 650Ti а и тука негде е со R7 260Xне најдов многу решение дали ќе биде некој добар да каже која од овие 4 графички е подобра иако нема многу разлика за игрици старата е гт 630 ама новиве кочат со неа Прегледај го приврзокот 105704
фала ти другар многуКрајната десно ASUS GTX750-PHOC-1GD5, треба да е нешто подобра и од 650Ti а и тука негде е со R7 260X
Прегледај го приврзокот 105708
Help plsИмам расипан Асус лаптоп. Нема гаранција ама си мислам да го носам кај некој што се разбира од асуси, па ме интересираше кој е овластен сервисер?
Или кој е добар сервисер генерално?
Иначе проблемот се состои во тоа што од време на време екранот станува цел бел и така останува освен ако не го стиснам на пластиката над ф10. Да се чудиш...
Го носев на поправка и никој не може да открие што му е. Се сумња на флет кабелот или графичката. Ама не ми се верува дека е флетот зошто сум имал лаптоп со расипан флет и тој покажуваше проблем само кога го мрдав капакот, а овој сам од себе, без да го мрдам покажува бел екран.
Нешто слично на ова
Asus imase maka so flat cablite na postarite modeli...Vo nekoj slucaj samo treba da namesti zacvrsti vo drug da se smeni celiot kabel! Pobaraj videa po youtube ...ne e toku tesko da go otvoris ti treba samo dobar alat.Help pls
Земи R9 270, далекуууууу подобра.фала ти другар многу
Другар ја знам што треба ама ограничен буџет тоа еЗеми R9 270, далекуууууу подобра.
Фала на одговорот. Кажи некој добар сервисер да го однесам во Скопје.Asus imase maka so flat cablite na postarite modeli...Vo nekoj slucaj samo treba da namesti zacvrsti vo drug da se smeni celiot kabel! Pobaraj videa po youtube ...ne e toku tesko da go otvoris ti treba samo dobar alat.
http://www.k2laptop.com/Фала на одговорот. Кажи некој добар сервисер да го однесам во Скопје.
Никој не знае ?Имам playstation 2 големата верзија па сакам да ве прашам каде можам да го чиповам во Скопје за да прима неоргинални игри и цена ве молам ?
Мислам дека чипуваат во една продавница во Аеродром, после Тобако на семафорот десно, во зградата од десната страна е продавницата.Никој не знае ?