Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
37
Ми треба совет дали да го земам, братами постарио вика не земај HP ама ептен у глава ми е влезен.

HP ProBook 450

Intel Core i5 3230M
4GB DDR3
AMD RADEON 8750 2GB
750GB HARD DRive
DVD RW
15.6 LED
Со HP имав мн лошо искуство со павиљоните, сега можеби се подпри ама на нокого не би препорачал.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Како да знам дали може да додадам SSD диск на лаптопот? Дали по default има место на плочата за уште еден диск или треба да се извади стариот за да се стави нов? И уште нешто, тие што имаат SSD диск ако може да споделат искуство пред и после дали се осеќа побрза работа на компјутерот?
Gledaj go CILE. Srpski Tutorijali..on bas za ova zborese.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Со HP имав мн лошо искуство со павиљоните, сега можеби се подпри ама на нокого не би препорачал.
Ne bi preporacal ni jas. Od HP poveketo luge koj gi znam sto koristele ne se zadovolni.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.582
Поени од реакции
6.726
И брат ми има павиљон и не е нешто задоволен, мада гледам reviews за ПроБукот 450 и има доста добри критики. Ке видиме деновиве.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Od koga znam za sebe koristam samo hp Pavilon.Sekogas ima nesto plus sto go izdvojuva od drugite laptopi,nekoja tehnologija,a za kvalitetni materijali i da ne zborime.

E sega ako koristel nekoj uvezen iz nemacka laptop star 5 godini i ne mu se pogodil toa e sosema drugo.
Inaku i probook ne se losi,osobeno ovie novive probook 450.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
aj predlozite nekoj dobar laptop od AMC, so ke mozam da igram Dota 2 do kaj 20-25 k

Член од
3 октомври 2011
Мислења
67
Поени од реакции
11
Ако може некој да ми предложи компјутер од амц до 15.000 (без монитор,тастатура,глувче само куќиште). Не ми е за игри не мора да обрнувате внимание на тоа.

Член од
7 февруари 2013
Мислења
128
Поени од реакции
75
Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Здраво дечки, ми треба помош при избор на рутер. До сега исклучиво користев Linksys (освен еднаш D-link и имам прилично лошо искуство со него) и сум презадоволен, но дојде време да ја сменам легендарната 54-ка :D
Кај новиот рутер потребно ми е да има USB порта за да може да приклучам екстерен хард диск на него. Исто така битно ми е да биде гигабитен. Ако не грешам EA6200 е најевтиниот Linksys што ги исполнува моите потреби. Исто ме интересира дали некој има искуство со ASUS рутерите? Дали разликата во квалитет е пропорционална на цената. Од ова што прочепкав по нет гледам дека луѓето се жалат пред се од нивниот софтвер...

davidko

VR|46
Член од
9 декември 2009
Мислења
106
Поени од реакции
20
Имам playstation 2 големата верзија па сакам да ве прашам каде можам да го чиповам во Скопје за да прима неоргинални игри и цена ве молам ?

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Имам расипан Асус лаптоп. Нема гаранција ама си мислам да го носам кај некој што се разбира од асуси, па ме интересираше кој е овластен сервисер?

Или кој е добар сервисер генерално?

Иначе проблемот се состои во тоа што од време на време екранот станува цел бел и така останува освен ако не го стиснам на пластиката над ф10. Да се чудиш... :)
Го носев на поправка и никој не може да открие што му е. Се сумња на флет кабелот или графичката. Ама не ми се верува дека е флетот зошто сум имал лаптоп со расипан флет и тој покажуваше проблем само кога го мрдав капакот, а овој сам од себе, без да го мрдам покажува бел екран.

Нешто слично на ова

Kajgana Shop

На врв Bottom