Помош, проблеми, прашања, совети...

outcast

login: failed!
Член од
29 јануари 2007
Мислења
424
Поени од реакции
8
P.Overdrive напиша:
Prashanje: postoi li nadvoreshen FDD? Znachi, sakam floppy so USB :)
Аии, кај ти текна ова? :vozbud:

Еве има :wink:

ЕДИТ: извинете, не видов дека има пост (на нова страна) после прашањето.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Фала, ќе побарам по нашиве продавници :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Martin$ напиша:
Dali koga od e-bay mi pustat iPod Video. Na carina ovde vo Makedonija zemat pari? I kolku pari bi zele? Fala:) Izvinete vaka po 100 pati so prasuvam ama stvarno neznam:)
Сори шо на прашање ке ти одговорам со прашање, ама како мислиш ти да го платиш тој ајпод на ибеј? Кажи оти има многу закон работи на ибеј по многу супер цени ама јебига македонска работа, банирани сме од пејпал а и многу од лугјето на ибеј не испорачуваат навака.

А на царина ке ти го царинат мислам, освен ако некој не си го земе за син му..........

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
До Шведска ќе го пуштат и после за вамо. И сега незнам колкава царина ќе земат или пак да се јавам на царина :)

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Матична плоча

Mi se spoeba maticnata i slusajte zedov za 55 eur asus P4P800S-X A PRED TO IMAV AssRock e sea pojma neam koj tip bese ama neznam koja e pouba i daj kazite dali vredit za 55 eur bar da ne mi e maka ak me imet zaebano

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Колку пари, толку музика. Вреди за 50 таа шо си ја зел.

T

Tetro

Гостин
P4P800S-X

Треба да изгледа вака, нели:

P4P800S-X

[mod] Krusha03: За подобра прегледност, спецификациите можеш да ги видиш на овој линк [/mod]

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако е intel cipset ок а ако е via cipset слободно почоај и се за ку* не ја бива

Брачед ми зема via cipset од таа серија дота едвај играше ... ако имаш пентиум 3 ка тамам ти е а по претпоставка имаш процесор на сокет 4 ако е така одма менви ја ако е via cipset

T

Tetro

Гостин
G e G o напиша:
Брачед ми зема via cipset од таа серија дота едвај играше ... ако имаш пентиум 3 ка тамам ти е а по претпоставка имаш процесор на сокет 4 ако е така одма менви ја ако е via cipset
Таа серија шо ја има земено P4P800S-X иде со -Intel 848P Chipset.

Немаш гајле, башка и то дека си ја земал за супер цена.:toe:

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
pa malce mi e postara generacija procesorov i morase da se zemit 848 Chipset a zaso za cenata kolku e inace? BTW so e ova??? S/PDIF-out on Back I/O Port

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Си ја чукам главата 2 дена ради ова па да пишам:
Имам хард диск и ДВД режач стаено на 1 ИДЕ канал хардот е мастер, режачот е роб. Дешавка: на сред глеање порнич (од хард диск ама од оној другиот шо ми е на SATA) ми се заглавува цел компјутер, не реагира на ништо, морав хард рестарт да му напраам.
Палам компјутер и идам у "My Computer" и глеам ми го нема режачоот. Палам "Device manager" но ни таму го нема. Зиркам кај ИДЕ каналите, јок само хардовите ми ги дава.
Е сеа викам мамата, не е до кабелот или до слотот, ми работи хард дискот без проблеми. Мавам uninstall на ИДЕ каналите и праам рестарт. За време на POST screen приметувам дека биосот ми го препознава режачот....... Се пали виндоус, пак истото! И сеа викам режачот нешо јебига рикнал. Last Chance, мавам рестарт и бутам Linux live CD (Knoppix) и се бутира од цеде без никакви проблеми.....

ГЛУП ГЛУП ПРЕГЛУП WINDOWS, може ли некој да му најде НЗС?:tapp:
Ептен не ми се ака Format C: така да помагајте луѓееееее!

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
ако ти е sony,може да не трпи ништо друго на IDE-то.Мојот Sony DVD-RW е сам на IDE,и сеа си тупам глава како да најдам PCI-IDE адаптер.

Да не знае некој кај се продаваат?

Tanes напиша:
pa malce mi e postara generacija procesorov i morase da se zemit 848 Chipset a zaso za cenata kolku e inace? BTW so e ova??? S/PDIF-out on Back I/O Port
коаксијален кабел за звук

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Сакам да купам печатач. Е, сега ми треба all-in-one ласерски во боја. Па ме интересираше отприлика колку $$ ќе ми требаат за овој луксуз? И колку чинат кертриџите(отприлика)? Има разлика меѓу HP и другиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom