I
Ivan_FBI
Гостин
Каде да најдам плоча за сокет 754?
Вирус некој.Шо антивирус користиш.Земи AVG и исчисти го компјутерот.CPU usage 90 посто од времето ми е на 99% и кочи ептен...
чаре некое ?
во таск менагер System Idle Process го покажува дека користи 99%
Во музеј:pos2::pos2::pos2:Каде да најдам плоча за сокет 754?
Готово ги ставив плочките стартуваше сега супер е. И уште едно прашање имам. На 3D Mark кога имав 1 гига рам, кога доаѓаше тестот за процесорот многу сецкаше и имаше само 1 до 2 fps и мислев дека е заради тоа што е со 1 гига рам. И сега кога ставив 4гига рам пак пуштив 3D Маrk али пак сецка на делто за процесорот и вади исто така 1 до 2 фрејма во секунда. Процесорот е Q6600 не е оверклокуван ништо. Инаку на 3D mark извадив вкупно 11888p.
ааааа,ептен старо е тоа бе, ја ја иам,али ја користам на кантава моја....да побараш на старо по огласи,може ке најдеш,а на ново...нема шанси мислам!Каде да најдам плоча за сокет 754?
Инсталирај си драјвери за звучната. Најди го цедето што ти го дале кога си го купила компјутерот, на него се драјверите.Samo da prasam neshto.
Do pred nekoe vreme so tonot na mojot kompjuter bese se vo red, no mi preinstaliraa windows i od togas nema ton na nego, ja nema ni "trubickata" sto stoese sekogas vo dolniot agol, i sega koga ke gi priklucam zvucnicite nisto ne se slusa.
Molam, pomosh
Инсталирај си драјвери за звучната. Најди го цедето што ти го дале кога си го купила компјутерот, на него се драјверите.
Tогаш ќе го викнеш тој што ти го форматирал компјутерот, нека ти среди.A ako go nemam??????