skech
United Will Rise Again
- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 37
во кутијата имаше цд ама не со драјвери туку со user guise (коа ке ми стаат такво нешо ми иде да ги убијам сите) али нема везе. До драјверите на стварно е си ги симнав од официјалната страна на acer и ок е сеа се се врати у нормала. Незнам зашо али сите монитори треба како plug and play да функциониаат ок. Немора да се додава други драјвери и онака за голем број монитори не ни постојат драјвери. Али фала ипак за постотПошто јас имам Acer P193W, знам што е проблемот кај тебе Би требало да имаш добиено CD со драјвери за мониторот, после нивна инсталација ќе ја гледаш и 1440x900 резолуција.
ако на некој му затреба за овој монитор еве го линкот
реботат на сите windows верзии
ftp://ftp.work.acer-euro.com/monitor/lcd/X193Wx Vista Driver.zip
друже џабе ти е чистење на кулерот ако е сјебан јебан е немоеш брчењето да го средиш со тоа, само нов му е мајкатаАј јас да ве прашам, значи вака компјутеров брчи ко луд, дава многу лош звук. Нормално помислив дека е нешто до кулерот на процесорот, го отворив, исчистив и пак исто. Друг кулер што го има внатре во компјутерот е оној на графичката, иако не верувам дека токму тој може да го прави ова. Го исчистив и него - no results. Проверив, и температурата на процесорот се движи од 50-60 степени, вртежите на кулерот 1800-2000. А убаво видов дека е наместен ко што треба, и силно прицврстен. Anyone ?
Замени го со нов и немаш гајле после