Помош, проблеми, прашања, совети...

С

Спенсер

Гостин
ми се појави BSOD,си сурфам на нет,и одма ова

0x0000009c (0x00000004,0x80546e70,0xb2000000,0x00070f0f мислам ова е целиот код шо го пиша,знае некој за шо е ова??шо не е у ред??

Член од
30 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Куцај у гугл и ќе видиш што е, и вероватно ќе добиеш решение на проблемот.

Молам за помош. Пошто не сум баш некој храдвераш а гледам дека овде има доста подобри од мене, ниту па ги пратам цените на пазарот, би ве замолил да ми дадете предлог за купување на конфигурација (нова). Моите захтеви/ограничувања се - да биде до 400 јура, не ми треба периферија, да можам да играм FPS со некои осредни детали а постарите FPS (како FEAR, MOH, COD) со повеќе детали и подобра резолуција, го преферирам Intel, нормално побитен ми е костурот (MB, CPU, графика) додека RAM може и да се докупи, ќе земам од СЕТ компјутери така да тие цени се референтни и на крај малце да ве засмеам - графичката и целиот комп да не бидат гласни - за да можам да се играм додека спие жена ми :toe::vozbud::pos2:

Член од
18 април 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Да прашам дали некој се сретнал со проблемов како мене на LCD екран.Од пред некој ден ми се појави една тенка бела и на места испрекината линија.Мислам дека тоа се закочени пиксели ама само да прашам како да ги откочам ако некој знае.

Фала многу.
позз

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Ова ми стигна пред некој ден на е-маил.....како што гледам карактеристики стварно е гром.....и плус за таа цена(леллелелее)....џабе.....само од топ-шоп е и за тоа сум скептик...некој да не ја има купено....и да ја нема нека каже што мисли????

http://www.topshop.com.mk/index.asp?tn=productview&pid=64072&catname=productsontv
Гледам дека никој нема искуство со оваа камера...не е проблем!!!

Ве молам дајте ми предлог за некој фотоапарат може и линк или барем да кажете каде го има и да не е над 9-10 000денари...Фала!!!

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Да прашам дали некој се сретнал со проблемов како мене на LCD екран.Од пред некој ден ми се појави една тенка бела и на места испрекината линија.Мислам дека тоа се закочени пиксели ама само да прашам како да ги откочам ако некој знае.

Фала многу.
позз
На сервис носи го, ваљда имаш гаранција. За мојов LCD има гаранција, само ако се оштетени повеќе од 5 пиксели. Кај тебе незнам, прашај си:icon_lol:
Поздрав:salut:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Фала многу.
позз
Пробај со....
UDpixel 2.2

Program za lociranje i oživljavanje "mrtvih" piksela

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Гледам дека никој нема искуство со оваа камера...не е проблем!!!

Ве молам дајте ми предлог за некој фотоапарат може и линк или барем да кажете каде го има и да не е над 9-10 000денари...Фала!!!
Иди до Pix Plus во гтц, ќе најдеш добри (за таа цена) фото апарати, таа што ја гледаш на Топ Шоп ти е џабе потрошени пари :)
Ако те мрзи да идеш до Pix Plus еве ти сајт :)
www.pixplus.com.mk

Куцај у гугл и ќе видиш што е, и вероватно ќе добиеш решение на проблемот.

Молам за помош. Пошто не сум баш некој храдвераш а гледам дека овде има доста подобри од мене, ниту па ги пратам цените на пазарот, би ве замолил да ми дадете предлог за купување на конфигурација (нова). Моите захтеви/ограничувања се - да биде до 400 јура, не ми треба периферија, да можам да играм FPS со некои осредни детали а постарите FPS (како FEAR, MOH, COD) со повеќе детали и подобра резолуција, го преферирам Intel, нормално побитен ми е костурот (MB, CPU, графика) додека RAM може и да се докупи, ќе земам од СЕТ компјутери така да тие цени се референтни и на крај малце да ве засмеам - графичката и целиот комп да не бидат гласни - за да можам да се играм додека спие жена ми :toe::vozbud::pos2:
Еден другар зема нешто како таа цена во Дигит али само куќиште пред некој месец. Abit P35 матична, Core 2 Duo 2.5 или 2.6 3mb cache, NVidia 9600 Sonic (factory overclocked), 2 gb ram, WD Caviar 320 hdd, просечно куќиште и просечно напојување.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
пријатели имаам проблем,користам антивирус АВИРА ама нешто ми го кочи компјутерот како да го исчистам и да го забрзам малце со некоја програма мислам,поззззз

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
пријатели имаам проблем,користам антивирус АВИРА ама нешто ми го кочи компјутерот како да го исчистам и да го забрзам малце со некоја програма мислам,поззззз
Што конфигурација имаш ?

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Потребно ми е да купам екстерен флопи драјв , поради професионални обврски и поради тоа што бившото срање ми рикна.Дали некој може а предложи поконкретен модел и продавница за купување на истиот ( рамка 2500 денари )

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Потребно ми е да купам екстерен флопи драјв , поради професионални обврски и поради тоа што бившото срање ми рикна.Дали некој може а предложи поконкретен модел и продавница за купување на истиот ( рамка 2500 денари )
Oтиди било каде и земи си флопи, нема бирање подобро-полошо, сите се срање (флопи е, што сакаш). Види во Анхоч, АМЦ, СЕТ, Riversoft.....

И толку неможете со USB да работите?

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Oтиди било каде и земи си флопи, нема бирање подобро-полошо, сите се срање (флопи е, што сакаш). Види во Анхоч, АМЦ, СЕТ, Riversoft.....

И толку неможете со USB да работите?
мајка ми мора податоците од ординацијата на фондот на здравство да ги предава на флопи.и таа програмата што им е од истиот фонд зададена не дозволува да направиш трансфер каде било освен на флопи.
дебилна ствар, јас уште веднаш би отишол на посовремен начин на трансфер и предавање на податоците

С

Спенсер

Гостин
ааааеаееее, седам пред ПЦ, и одеднаш десната страна на мониторот стана црно белааа----- нз точно како да објаснам, 3години стар ПроВиев 17инча, од шо може да е тоа???значи десната страна 3-4цм??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ааааеаееее, седам пред ПЦ, и одеднаш десната страна на мониторот стана црно белааа----- нз точно како да објаснам, 3години стар ПроВиев 17инча, од шо може да е тоа???значи десната страна 3-4цм??
Пробај мрдај го кабелот. Ако не, нов монитор.

Kajgana Shop

На врв Bottom