Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
0
Не ми работи фронт аудио панелот. Го немам чепкано во жиците. Од ко го форматирав не ми работи. Инсталирав драјвери за звучна и матична... пак не работи. Хардверски или софтверски е проблемот?
Hardverski.Vo biosot ovozmozi front panel.Pisi i sto maticna imas za poprecizno.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
помагајте нешто не е во ред со мојот ПЦ 4пати го форматирам за 24 часа и никако не престанува да кочи и да не свири мониторот шо е проблемот знае некој ?:smir:
Тимче господ здравје да ти даде, како си ме изнасмеал човеку :pos: :pos: :pos:
btw за ова со кочењево, како мислиш, ти се блокира целосно или... ?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Колку одприлика кошта полнач за батерии??

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6
Колку одприлика кошта полнач за батерии??
Za baterii AAA i AA size imash vo germanos i anhoch polnaci okolu 750-900 den se + gratis 4 baterii, a za nesto poevtino i ponekvalitetno imash na pazarce okolu 250-400den i za AAA,AA i za 9v baterii sve vo edno :wink:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Сакам да купам TV Tunner ... Ми треба помош околу него ...

Дали треба интернет за да се гледа телевизија и радио и дали ќе се гледаат програмите матно (имам 19 инчен LCD LG... )

И ако можете да ми кажете добри TV Tunneri и нивните цени ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакам да купам TV Tunner ... Ми треба помош околу него ...

Дали треба интернет за да се гледа телевизија и радио и дали ќе се гледаат програмите матно (имам 19 инчен LCD LG... )

И ако можете да ми кажете добри TV Tunneri и нивните цени ...
ТV Tuner ти е сосема различно од она што сакаш да го купиш.

Ти сакаш да купиш ТВ Картица. Тие се околу 1000 ден. и на нив има влез за сателитска, кабловска, собна антена....

Сликата нема да е ништо подобра од таа што е на телевизор.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ТV Tuner ти е сосема различно од она што сакаш да го купиш.

Ти сакаш да купиш ТВ Картица. Тие се околу 1000 ден. и на нив има влез за сателитска, кабловска, собна антена....

Сликата нема да е ништо подобра од таа што е на телевизор.
хмм... па кога гледав во каталог беше напишано како TV Tuner ...
А што можеш да гледаш преку тв тунер ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
хмм... па кога гледав во каталог беше напишано како TV Tuner ...
А што можеш да гледаш преку тв тунер ...
ТV Tuner ти е LCD монитор со вграден TV Tuner (и тв каритцата има тв тунер, али се вика тв картица :) )

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ТV Tuner ти е LCD монитор со вграден TV Tuner (и тв каритцата има тв тунер, али се вика тв картица :) )
хмммм грешка си ... ТВ Тунер ти е картичка со која можеш на твојот компјутер да гледаш програми од телевизор и да слушаш радио ... А ТВ Картичка ти е да гледаш што работиш од ком а да ти покажува на телевизорот но треба да ти се поврзени ...

PS. Колку пари е од прилика оваа како сплитерче за да се приклучиш 3 телевизора за да имаат кабловска телевизија ?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
хмммм грешка си ... ТВ Тунер ти е картичка со која можеш на твојот компјутер да гледаш програми од телевизор и да слушаш радио ... А ТВ Картичка ти е да гледаш што работиш од ком а да ти покажува на телевизорот но треба да ти се поврзени ...

PS. Колку пари е од прилика оваа како сплитерче за да се приклучиш 3 телевизора за да имаат кабловска телевизија ?
Грешка си...таа функција ја има тв излезот од графичката картица..инаку корун фино ти објасни.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

За ова ти треба само графичка :kesa:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:toe::toe::toe: Ама за мојот пц купував картичка за да гледам од ком на телевизорот а не купував нова графичка ... И продавачот од каде што ја купив картичката ми кажа дека сум барал ТВ Картичка :S Па сега ако тој ме лажел нешто незнам ...

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6

I TV tuner i TV Card e edno isto nekade e napisano tv tuner nekade tv card, t.e. toa e karticka na koja se priklucuva koaksijalen kabel od kablovska, sobna antena... i pritoa programite gi emituva na pc. citiram "А ТВ Картичка ти е да гледаш што работиш од ком а да ти покажува на телевизорот но треба да ти се поврзени" - vakvi karticki ne ni postojat, pogolemiot broj graficki karticki imaat Tv-out so sto mozesh da povrzesh pc so tv i da se reproducira slikata od rabotata na pc-to na TV. :wink: Vo samata karticka ima vgradeno tv tuner t.e. aparatce (sklopce) koe sluzi za konverzija (frekfenta demodulacija) na dobienite signali od antenata t.e. kablovskata vo signal spremen za emituvanje na monitorot t.e. se vrsi frekfenta demodulacija na prethodno moduliranite frekfencii.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
А колку пари е склопката за да се поврзат 3 телевизора

Kajgana Shop

На врв Bottom