Го симнав i ja преинсталирав играта и сега е океј. благодарам уште еднашSwifty напиша:Симни го пачот V.19 и ке немаш никакви проблеми. Можеш да го најдеш на www.cs.kajgana.com во секторот "downloads".
Поздрав.
faza za ova!!!Swifty напиша:Нема проблем, затоа сме тука.. :wink:
Сеа баш видов, пачот v.23 ги фака сите сервери, било кајгана, било инсомниа, све! За тие што имаат вакви проблеми, повелете:
http://www.intoxaid.com/index.php?site=files&file=3
hud_fastswitch 1MeToNo1[MkD] напиша:И овој од кајгана исто така , е закон . Мислам со него се ми фака на мене а и супер оди . Пробав со овој 1.28 абе запеза , не го бива несака ништо .
бтв - како беше ова шо се пишуваше у конзола за да можеш побрзина да ги менуваш оружјата ? на пример кога ке претиснам кец ми излева одозгоре пушката , а првин ке претиснев кец и одма се мени пушка а не да ми излегува сликичка горе .. Мислам дека свативте .. позз
копчето по дефаулт ќе си го видиш кај контролите, а сликите искачаа во кантер страјк фолдерот, ама незнам точно каде.ZOTE напиша:Сакам да прашам како да фатам слика од екранот додека играм кантер? и во која папка после да ја барам сликата. Јас колку што знам ф5 беше копчето но сликата нигде ја немаше. Па ако може некој да ми каже.
Janev напиша:zaso ne raboti 2 server
ne sum siguren za sto zboruvas, ama dali mislis na "cl_dynamiccrosshair 0"?ZIKS напиша:епа вака сеа... Вчера ( Саботата ) го гледав на Ентер тој клипот со "светски познатиот гејмер" archie, и се замислив нешто...... Тој со слики покажува кој верзии ги игра на Кантер, првиот дел му беше снимен со Counter Strike 1.5, а вториот со Counter Strike 1.6, гледејќи ги инсертите, забележав дека него со ниедно оружје не му се треси нишанот. Значи, пука со која и да било пушка, оружјето му се треси, а нишанот не, а посебно велам за Deagle, и AK-47 ( Калашњиков ), бидејќи тие оружја највеќе се тресат. Па, сакав да прашам, дали и кај вас е исто како кај archie, ( не ви се треси нишанот ) или не, бидејќи кај мене, со кое оружје да пукам, ми се треси нишанот, а да не зборувам за AK-47 ( Калашњиков ) или Deagle. Чекам одговори.
командата е за ширење на нишанот, јас зборувам за тресење на нишанот.crow напиша:ne sum siguren za sto zboruvas, ama dali mislis na "cl_dynamiccrosshair 0"?