Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
не знам да ти одговорам ама чуден си ми шо за ова прашање си отворил цела тема.. чоече имаме мислам форум за игри тука некаде, ако не знаеш каде е да ти даам линк? :)

Член од
11 јули 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво,
Имам направено мој сервер за Counter Strike 1.6, и на лујге кои му немам дадено админ кога ќе се приклучат на серверот се админи, стварно не ми е јасно што се случува.
Доколу некој се разбира нека ми објасни.
Благодарам ...

B

BrunoFresh

Гостин
Провери си ги addon-ите кои ги клаваш додека го правиш серверо. Отвори ги таму со Notepad и провери кај админи линијата што команда има. Веќе кога правиш сервер треба и тоа да го знаеш :)

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Како да се приклучам на некој сервер, било кој. Нели треба прво да напишам "~" па после што? Може е смешно ова што го пишувам, ама прв пат играм онлајн па не знам како треба. Дај кажете. Поздрав
--- надополнето: Nov 14, 2011 6:03 PM ---
Оваа ли е таа 1.6 верзија. Нешто пишува NO-STEAM има ли ова некаква врска?

Attachments

• 248,6 KB Прегледи: 6

Martin007

ГАЗДА
Член од
24 октомври 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здраво на сите да не има некој кантер страјк македонската верзија 1.3 ?

Член од
4 август 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Да ми пратит некој линк од торент Counter Strike мрезно 1.6 поздрав :):)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ако може некој да ми пушти линк за download на цс 1.6 за онлајн малце да попуцам и се што ми е потребно за онлајн :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Како да ја подобрам графиката, некако ми сецка и не може далеку убаво да се видат луѓето? Има ли некој пач за тоа? И уште нешто, како да сменам од лева во десна рака, најдов еден куп совети на нет, ама никој не функционираше.

Член од
7 март 2009
Мислења
1.156
Поени од реакции
812
Ја симнав Counter Strike 1.6 од Замунда и тоа од поновите верзии,е сега проблемот е што кога ќе кликнам да барам сервери за да играм онлајн,ми дава листа на сервери на кои можам да се закачам и да играм мрежно.Меѓутоа тоа трае 2-3 дена,после на некаков начин како да ми се напикуваат во самата игра и можам да играм само на еден и единствен сервер,кликнам да барам сервери и оп,веднаш ме внесува во некаков си сервер и да,можам да играм,ама не е тоа тоа,па јас не сакам да играм само на еден сервер! и цело време така,се додека не ја преинсталирам играта ипак одново истиот проблем. Се работи можеби за некаков вирус или некој да пообјасни малце како да го решам проблемот,поздрав!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Нашите најдобри ЕНТИТИ се моментално во Кореа,само што го почнаа првиот натпревар од првенството повелете да гледате
hltv1.verygames.net:27053

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Е добро де симни си кантерче 48 протокол,туку одложени се утакмиците на некое време ,снемало интернет ..:mad:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Изгубија 10-5 на полувреме како СТ на инферно. Осеќам ќе го јадат сеа како Т :(

Kajgana Shop

На врв Bottom