Помош околу Counter-Strike (општо)

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
Момци, оти не ми ја фајќе „шифрата“ за на КОСО ?? :))
cl_sidespeed 9999 и пак не биваа... :) помош?
cl_sidespeed 400
cl_forwardspeed 400
cl_backspeed 400
Сите speeds треба да ти бидат исти за да можеш на косо да идеш (без разлика дали ќе наместиш 400, 999 или 9593485938593489534) :)
--- надополнето: Sep 4, 2011 5:39 PM ---
Me banira od eden zombi server и после 1 дена играта почна да ми се побркува на секое ново влегуванње или промена на мапа и сервер контролите ми се бришат името ми се менува во цензуриран и додека играм на чатот само пише ти си мало говно и ош некои работи ја избришав и пак ја инсталирав цс и пак иста песна контролите м исе бришат и името ме се менува при промена на мапа или сервер за играње.Што може да е проблемот и како да го осдстранам мала помош ?
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХААХХАХАА РОФЛ ! ГАХАХАХАХАХА МОРАВ ДА СЕ ИЗНАСМЕАМ АХХАХАХААААААААААААА

Член од
5 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
ај ако може линк за download во пп на кантер што може да се игра онлајн. фала

A

Avenger99

Гостин
Дечки ако може помош,влегов на еден сервер и играв неколку минути и ме банираа од тој сервер ми пишуваше ''You have been added to the ban list'' и од тогаш кантер многу ми кочи и кога ќе влезам на некој сервер долу каде што се пишува ми пишува со црни букви,што може да е проблемот?

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Линк за 1.5 со македонските звуци, you know, "и тато поздрави го", "терористите го тепаа", итн?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
што мислите колку влијае врз играта онлајн доколку располагаш ПиСи со графичка картичка или ПиСи со интегрирана..........која е разликата ??

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Еј да ве прашам нешто...ми треба шифра за нишанот коа ќе пукам да не ми се шири...се окозив од барање по нетов нема:confused:

Член од
4 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
14
Дали знае некој како да зголемим FPS на CS ?? FPS ми е 100 ако може поголемо и како ве молам пишите

Kajgana Shop

На врв Bottom