Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе принц прашањето беше за овде .. требаше некој да ми каже драјвери за графичката да можам да играм кантер ..!! да можам ОПЕН ГЛ да го направам Видеото .. Ај плс врати го прашањето мислам дека е за тука .. таму никој нема да помогне

поздрав

P

Princ

Гостин
Веќе ти помогнав. Не ми контрирај и провери пред да мрчиш. Да беше ти модератор ти ќе одлучуваше што за каде е. Бидејќи јас сум... знаеш, да не ти објаснувам.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Princ напиша:
Веќе ти помогнав. Не ми контрирај и провери пред да мрчиш. Да беше ти модератор ти ќе одлучуваше што за каде е. Бидејќи јас сум... знаеш, да не ти објаснувам.
Океј фала на помошта белким ке ми помогне некој таму
поздрав

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
DALI NEKOJ MOZE DA MI KAZE STO E TOA PNG STO ME IZFRLUVA OD SERVERI KAJ STO IGRAM COUNTER STRIKE MI PISUVA SORRY BUT YOURE PING IS TO HIGH VE MOLAM KAZETEMI KAKO DA GO NAMALAM TOA I DA MOZAM DA IGRAM

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
mihajlo101 напиша:
DALI NEKOJ MOZE DA MI KAZE STO E TOA PNG STO ME IZFRLUVA OD SERVERI KAJ STO IGRAM COUNTER STRIKE MI PISUVA SORRY BUT YOURE PING IS TO HIGH VE MOLAM KAZETEMI KAKO DA GO NAMALAM TOA I DA MOZAM DA IGRAM
Епа изгледа dial-up користиш :pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
mihajlo101 напиша:
Podobro ne se ni maci da igras. . zs koga ke slusnes nekoj sto e toa PING .. c c c :) pozdrav ..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
mihajlo101 напиша:
Не се пишува PNG туку PING!
P-oor
I-nvalid
N-oob
G-amer
Ова ти е програма која прави многу математички пресметки (колку брзо, зависи од REFRESH RATE-от на мониторот) за тоа како нишаниш, трчаш, и каде ги пукаш луѓето и со кое оружје! И со тоа се пресметува колку си добар играч! Ако во првите 3 рунди, не утепаш ни еден човек, тогаш ти даваат KICK ради PING!

За подетални информации, обрати се на некој маалски автомеханичар, он знае 100% пошо тоа му е работа!

Поздрав!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
P-oor
I-nvalid
N-oob
G-amer
Ова ти е програма која прави многу математички пресметки (колку брзо, зависи од REFRESH RATE-от на мониторот) за тоа како нишаниш, трчаш, и каде ги пукаш луѓето и со кое оружје! И со тоа се пресметува колку си добар играч! Ако во првите 3 рунди, не утепаш ни еден човек, тогаш ти даваат KICK ради PING!

За подетални информации, обрати се на некој маалски автомеханичар, он знае 100% пошо тоа му е работа!

Поздрав!
Хахахахаха од каде ти доагаат овие бе Корун .. ц ц ц

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
P-oor
I-nvalid
N-oob
G-amer

Поздрав!
Знаеш, досаден стана со овие глупави постови. Подобро да си ја држиш устата затворена, него да тресеш глупости. Човекот прашува таму, ти играш таквото. Ова не е првиот пат што се зафркаваш со луѓето.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
TonInter напиша:
Знаеш, досаден стана со овие глупави постови. Подобро да си ја држиш устата затворена, него да тресеш глупости. Човекот прашува таму, ти играш таквото. Ова не е првиот пат што се зафркаваш со луѓето.
Втор пат ми е. Некако многу глупо му беше прашањето, па ја бев така расположен, и затоа така пишав... немора за се да се нервирате... Малку заебанција не штети на никој! Подобро некогаш вака, отколку секогаш со вреѓање и пцуење...

Поздрав!

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
P-oor
I-nvalid
N-oob
G-amer

Поздрав!
I ne e poradi toa sto jas ne sum znael da igram pa zatoa mi praat KICK tuku samo sto ke vlezam na nekoj server odma me isfrluva a ti ako tolku znaes da igras ubavo i si nekoe jako gejmeriste koga sakas moze da se isprobame

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
mihajlo101 напиша:
I ne e poradi toa sto jas ne sum znael da igram pa zatoa mi praat KICK tuku samo sto ke vlezam na nekoj server odma me isfrluva a ti ako tolku znaes da igras ubavo i si nekoe jako gejmeriste koga sakas moze da se isprobame
Ако сакаш да се фалиш, или да се испробеме, иди тука па ќе видиме што ќе напраиме!

Иначе, PING (Latency) ти е колку ти касни конекцијата изразена у милисекунди! Ако PING-от ти е поголем од 150 (границата зависи од серверот на кој играш) тогаш АВТОМАТСКИ ти даваат KICK! Пред да почнеш да играш кантер, исклучи СЕ што симнуваш од интернет!

П.С. Викаш дека си ЅВЕР у кантер, ама изглеа само со ботови си играл до сеа, пошо НЕ ЗНАЕШ ШТО Е PING!!!

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Ако сакаш да се фалиш, или да се испробеме, иди тука па ќе видиме што ќе напраиме!

Иначе, PING (Latency) ти е колку ти касни конекцијата изразена у милисекунди! Ако PING-от ти е поголем од 150 (границата зависи од серверот на кој играш) тогаш АВТОМАТСКИ ти даваат KICK! Пред да почнеш да играш кантер, исклучи СЕ што симнуваш од интернет!

П.С. Викаш дека си ЅВЕР у кантер, ама изглеа само со ботови си играл до сеа, пошо НЕ ЗНАЕШ ШТО Е PING!!!
i ne sum igral samo so botovi ne pamtam ni jas ot koga pred da izmislat adsl ili wadsl tuku igram vo internet cafe kaj mene u maalo a ako sakas NAVISTINA DA SE ISPROBAME KAZI NA KOJ SERVER ILI U NEKOJA IGRACNICA A JAS NE REKOV DEKA SUM ZVER U COUNTER STRIKE TI TOA GO KAZA:tapp:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Иди на cs.kajgana.com прочитал и направи како што пишува таму за пинг можеби нема да те исфрлува веке

Kajgana Shop

На врв Bottom