- Член од
- 9 февруари 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 61
ne pisuva nisto za pingRazor напиша:Иди на cs.kajgana.com прочитал и направи како што пишува таму за пинг можеби нема да те исфрлува веке
ne pisuva nisto za pingRazor напиша:Иди на cs.kajgana.com прочитал и направи како што пишува таму за пинг можеби нема да те исфрлува веке
Кога ќе влезеш у игра, запримети колкав ти е PING-от, и пиши тука! А ако играш од играчница, и некој друг симнува нешто од нет. е тогаш ќе имаш голем PING!mihajlo101 напиша:ne pisuva nisto za ping
Па и на Кајгана да играш, пак со ботови ќе играш. :helou:thekillagorilla напиша:Пак истиот проблем: Секогаш кога ке се уклучам на CS @ кајгана во дениот горен ќош ми се појавува " Wanring : EntityFlashPacket "
ја преинсталирав кантер, го преинсталирав пачот, ги кладов мапите и пак исто- ми кочи и неможам да играм исто така понекогаш играва ми е "slide show" !!!!!!
ВЕ МОЛАМ ПОМАГАЈТЕ.
НЕ САКАМ ДОМА ДА ИГРАМ СО БОТОВИ !!!!!!!!!!!!!!!
Јас уплоадирав ПодБот+amxmod еве линкMeToNo1[MkD] напиша:Abe neznaev kade da napisam pa vikam ajde ovde. . znae li nekoj vo koja tema bese staveno za download AMX mod tamu razni drugi raboti .. ?? ako znae nekoj neka mi dade link .. a postot od adminite slobodno moze da se izbrise potoa ;; )
pozdrav
Тука, и читај малку низ форумов, имаш се!bullet напиша:Abe aj ako sakat nekoj da mi kaze kade da ja spustam C.s za na internet....!!!! plss........ :salut:
Abe tamu pari bara be )Razor напиша:Јас уплоадирав ПодБот+amxmod еве линк
http://rapidshare.com/files/14219591/podbot_full_V3_B17.zip
како бара пари бе на rapidshare ?MeToNo1[MkD] напиша:Abe tamu pari bara be )
Janevace напиша:KOj znae nekoi serveri za kanter neka mi kaze ve molaaammmm