Помош околу Counter-Strike (општо)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Billa Bong напиша:
А Корун да не знаеш да не ке има пак некој турнир у брзо време:helou:
Тоа зависи од нас, играчите на CS: Kajгана серверот! Ако ние се договориме и ако ние сакаме да имаме турнир, тогаш е решено, а не да се пријават 100 души за да играме 5 на 5 !

Кој сака да имаме турнир, да отвориме нова тема, и да се договориме таму, ама ОЗБИЛНО, а не без везе!

Поздрав!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Тоа зависи од нас, играчите на CS: Kajгана серверот! Ако ние се договориме и ако ние сакаме да имаме турнир, тогаш е решено, а не да се пријават 100 души за да играме 5 на 5 !

Кој сака да имаме турнир, да отвориме нова тема, и да се договориме таму, ама ОЗБИЛНО, а не без везе!

Поздрав!
и јас сум за ова, иако не играв на минатиот турнир заради тогашниот скапан интернет, но би можел сега да играм. :)

Член од
11 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
luge kazete kako da ja napravam kanter da se igra na open gl zatoa sto sega se igra na sowtware vo sto e problemot

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ludoooo напиша:
luge kazete kako da ja napravam kanter da se igra na open gl zatoa sto sega se igra na sowtware vo sto e problemot
Немаш инсталирано драјвери за графичката!
Инсталирај си, па иди на OpenGL!

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
abe kako so treba da se podesi vo igrava ni eden server na net nemam

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ej Korun i jas imam problem so toa Open Gl .. Dali e toa so mi e slaba grafickata ili nesto drugo ?? a od kade da gi Download-irame tie drajveri .. ?? pozz

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
MeToNo1[MkD] напиша:
Ej Korun i jas imam problem so toa Open Gl .. Dali e toa so mi e slaba grafickata ili nesto drugo ?? a od kade da gi Download-irame tie drajveri .. ?? pozz
Би требало да си имаш CD од графичката со драјвери, а ако немаш, кажи ми како ти се вика графичката, па ке ти најдам друго чаре!

Поздрав

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Abe mojot kom e pred 5-6 godini .. grafickata e nula .. soznam kako se vikase neznam kade mi e listot od kom .. A Cd ke vidam dali ima tuka nesto za graficka !! Ako mozes ti najdi nesto .. pozz

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Doma imam 4 Cd od kompjuterot sto mi se .. pa nemam pojma koe e za grafickata .. :P
Eve koi : VGA WHQL Driver ; FaxTalk ; Monitor (electronic user's manual) i us edno Motherboard !!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
MeToNo1[MkD] напиша:
Doma imam 4 Cd od kompjuterot sto mi se .. pa nemam pojma koe e za grafickata .. :P
Eve koi : VGA WHQL Driver ; FaxTalk ; Monitor (electronic user's manual) i us edno Motherboard !!

Ова болдираново е 100% од графичката, стај го, инсталирај ја, снајди се некако, и иди напрај OpenGL! А иначе, другиве игри ти праат проблеми? И што ти вика коа ќе стаиш на OpenGL?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
The specified video mode is not supported ! Eve ova mi go pisuva. .. sega ke probam so VGA .. . pa ke vidam dali ke sredime nesto :)

Член од
11 март 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Немаш инсталирано драјвери за графичката!
Инсталирај си, па иди на OpenGL!

abe koga ke pritisnam na open gl se vraka pak na staroto na sotware :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
abe idite na oficijalnite internet strani na grafickata i simnete gi najnovite drajveri(barajte latest drivers)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Имам еден проблем, кога ќе пробам да ставам некој сервер во Add Server не ми го дава серверот т.е. ништо не ми покажува, знае ли некој шо е работава и некое чаре!

Kajgana Shop

На врв Bottom