Помош и совети

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Шо е фората со games for windows livе уствари?

Изгледа сум се логирал некад и толку. Сега при инсталации на одредени игри пак му текнало дека постои и да ме замара.
Пуштам еве Dark Souls, pop up искача за логирање (порано го немаше) и ако не се логирам не ми зачувува играта процесот. Башка ми го нема load делот.
Значи имав квалитени 50 часа оставено. Нејсе, колку и да е голема нервозата, во играва повеќе се нервирав па за подобро е.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
Па ќе си се логираш :D
Знам за virtua tennis имав тоа напраено...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Шо е фората со games for windows livе уствари?

Изгледа сум се логирал некад и толку. Сега при инсталации на одредени игри пак му текнало дека постои и да ме замара.
Пуштам еве Dark Souls, pop up искача за логирање (порано го немаше) и ако не се логирам не ми зачувува играта процесот. Башка ми го нема load делот.
Значи имав квалитени 50 часа оставено. Нејсе, колку и да е голема нервозата, во играва повеќе се нервирав па за подобро е.
За ние шо ги спуштаме од торенти игрите, GFWL е само проблем. Треба на секое да се логираш, офлајн профил, онлајн профил....полно глупости.
Јас на сите игри шо бараат се логирам, оти вака не можиш да ги отвориш сејвојте после.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Па ќе си се логираш :D
Знам за virtua tennis имав тоа напраено...
За ние шо ги спуштаме од торенти игрите, GFWL е само проблем. Треба на секое да се логираш, офлајн профил, онлајн профил....полно глупости.
Јас на сите игри шо бараат се логирам, оти вака не можиш да ги отвориш сејвојте после.
Сум се регнал со некој ретардиран рандом мејл некад и еднаш двапати логирање и тоа, сега дури не го памтам, за да сменам мејл, пв..
Како и да е, прашував за другите игри, дека кај многу го гледам знакчето, дали и колку ќе ме ебава.
Убаво ми направи околу Dark Souls. Единствената причина која сум преживеал ист предмет предавање 6 саати е што пола од тоа мислев кај да фармам souls за да дигнам левел и дали strength или dexterity да качам, дека за еднотт ми фали за потежок штит, другoто за друг што ми носи magic resistance a и од двете имам потреба за следниот бос. :icon_lol:

Like a geek. :гик:

И видов невидов нема враќање на сејв фајлот, отиде во неповрат..

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Сум се регнал со некој ретардиран рандом мејл некад и еднаш двапати логирање и тоа, сега дури не го памтам, за да сменам мејл, пв..
Како и да е, прашував за другите игри, дека кај многу го гледам знакчето, дали и колку ќе ме ебава.
Убаво ми направи околу Dark Souls. Единствената причина која сум преживеал ист предмет предавање 6 саати е што пола од тоа мислев кај да фармам souls за да дигнам левел и дали strength или dexterity да качам, дека за еднотт ми фали за потежок штит, другoто за друг што ми носи magic resistance a и од двете имам потреба за следниот бос. :icon_lol:

Like a geek. :гик:

И видов невидов нема враќање на сејв фајлот, отиде во неповрат..
Е, јас така цел ден бев занесен... последните два дена сум опседнат со Game of Thrones... кај да ги трошам парите, кој да го напаѓам, со кој да влезам во сојуз... цел ден си праев стратегии во главата.
Thank you, Game of Thrones, for ruining my social life yet again....

Yeah, like a geek. :гик: :P

Инаку, on topic:

Така кога ќе видиш игра со GFWL знакчето, да знајш дека некогаш ќе те заеби. Ако не ти излези првиот пат кога ќе ја пуштиш играта, сам повикај го менито ( на Home треба да притисниш ) и мора да се логираш, оти ќе ти направи пак вака...играш, играш и едно време ги снемува сејвовите...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
?

..........

Гостин
Ја симнав Sleeping Dogs од SKIDROW ставив крак се како што треба и не ми стартува, ако имал некој ваков проблем?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Ја симнав Sleeping Dogs од SKIDROW ставив крак се како што треба и не ми стартува, ако имал некој ваков проблем?
Паузирај антивирус или дозволи го тоа buddha.dll кое одново ќе го ставиш со кракот и така.

?

..........

Гостин
Паузирај антивирус или дозволи го тоа buddha.dll кое одново ќе го ставиш со кракот и така.
Антивирусот ми исклучен уште кога го пуштив торентот, и моментално не е активиран ниту пак беше пуштен додека инсталирав..
Не те разбирам за ова второто, како да го дозволам buddha.dll?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.078
Антивирусот ми исклучен уште кога го пуштив торентот, и моментално не е активиран ниту пак беше пуштен додека инсталирав..
Не те разбирам за ова второто, како да го дозволам buddha.dll?
Па специфично ова ми го бриши мене, инаку мислев во опциите на антивирусот кога ќе го прочита како штетен фајл да му кажеш дека се буни нешто. :)
Кај мене само за овој крак ова не ми функционира, и пак ми го бришеше. И морав одново да го ставам и паузирам антивирусот дур играм.
Уосталом не ми стартуваше, онака ништо не се дешава. Мислев исто ко твојот проблем е.
Незнам за друго како да ти помогнам. :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Не чини кракот.

Еве ти fix. :)

Edit од модератор: Без линкови до пиратски содржини.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Може ли некој да ми каже activation key/crack за City car simulator 1.2.4?

Kajgana Shop

На врв Bottom