Помош и совети

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Во игра исто така ли е? кој формат ти е наместен во играта, има ли опција за менување на формат на мониторот, пример 16:9/16:10?

Која ти е резолуцијата на десктоп? пробај смени ја и таа, и пак врати ја на дифолт.

За крај во Catalyst control centar види дали е MLAA опцијата вклучена, избери reset to defaults во драјверите дури и ако не е.
Го поправи мењањето на опциите во CCC на default. Фала

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Mozi nekoj da mi najdi drajveri za ati radeon 2100 direk link za download, fala mn :)

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
dobro be decki so treba za igra da imam toa direct x ne znam ti so drugo sin mi me pukna za gta san andreas ja instaliram ne saka

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
dobro be decki so treba za igra da imam toa direct x ne znam ti so drugo sin mi me pukna za gta san andreas ja instaliram ne saka
Оди овде, кликни на DOWNLOAD, па на NO THANKS AND CONTINUE. Инсталацијата после е само Next, Next..

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Дечки дали има некој шо би можел да купи игра од стим до 7 часот (по наше време), по можност да е од Битола за да му дам пари во кеш дека неам кредитна ... :S

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Некој да не знае колку кошта чипување на Wii?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај некој нека кажи/стави видео како да ја инсталирам Max Payne 3 од RELOADED верзијата. Три пати ја снимав, пак не сака.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ај некој нека кажи/стави видео како да ја инсталирам Max Payne 3 од RELOADED верзијата. Три пати ја снимав, пак не сака.
А замисли да кажеше повеќе информации од типот на, што се дешава откако ќе ја инсталираш играта? Ти дава црн екран? Ти дава ерор? Едноставно не ја пушта играта?
Што конфигурација имаш, кој windows...
Начинот на инсталирање на игрите од scene release групите како RELOADED е скоро секогаш ист.
Mount правиш на .iso-то.
Инсталираш.
Гасиш привремено анти вирус, копираш фајловите од крак фолдерот во фолдерот кај што си ја инсталирал играта.
Ја пушташ играта.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
А замисли да кажеше повеќе информации од типот на, што се дешава откако ќе ја инсталираш играта? Ти дава црн екран? Ти дава ерор? Едноставно не ја пушта играта?
Што конфигурација имаш, кој windows...
Начинот на инсталирање на игрите од scene release групите како RELOADED е скоро секогаш ист.
Mount правиш на .iso-то.
Инсталираш.
Гасиш привремено анти вирус, копираш фајловите од крак фолдерот во фолдерот кај што си ја инсталирал играта.
Ја пушташ играта.
Во три сатот сум заборавил да пишам. :unsure: Ми излегува тоа да се упдејтира играва, инаку неможам да ја играм и потоа ми бара нешто акаунт од rockstar club или како да и е, а без акаунт од rockstar club (читај оригиналка ак ја имаш) неможиш да ја играш.

Правам се исто како шо кажа, ама џабе.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Се присетив на времињата кога ја играв Call of duty 1 и решив пак да ја симнам.Завршив со симнувањето,ја инсталирав,ја кракував и тука се појави проблемот.Играта се уклучува стискам New Game но кога треба да одберам lvl стискам со лев клик и пак ме враќа на почетното мени како да стискам на back копче.

Ова е крајната дестинација до која што стигам и понатаму никако не може да одам.Помислив дека е нешто багната и затоа не може да почнам со игра,а колку што ме држи сеќавањето кога ја играв на времето и менито беше поинакво.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Во три сатот сум заборавил да пишам. :unsure: Ми излегува тоа да се упдејтира играва, инаку неможам да ја играм и потоа ми бара нешто акаунт од rockstar club или како да и е, а без акаунт од rockstar club (читај оригиналка ак ја имаш) неможиш да ја играш.

Правам се исто како шо кажа, ама џабе.
тоа апдејт не треба да правиш, прекини го
мада изглеа се ќе треба да ја реинсталираш и следново

2. Burn or mount the image

3. Install the game. When it tries to get updates after install, abort.
Then install the required game updates found in the CrackUpdates dir on
DVD4 (Launcher, Social Club, MP3 main game).

4. Copy over the "profiles" dir, also found in the Crack dir on DVD4 to
your DocumentsRockstar GamesSocial Club dir.
(/USERPROFILE/DocumentsRockstar GamesSocial Club).

5. Copy over the cracked content, ie. the rest of the files, from the Crack
dir on DVD4 to your installation dir.

6. Play the game offline. Make sure that all the games exe files are blocked
from going online by using your system or third party firewall to prevent
outgoing connections on every game exe file. Do this before starting the
game. Going online and using your own profile might be possible, but it
is at your own risk.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Дали со оваа конфигурација ќе можам да ја играм Transformers Fall Of Cybertron ???

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom