Помош и совети

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
би требало да работи, а можиш и тука да се пробаш http://www.systemrequirementslab.com.
Хах пробав за Transformers: Fall of Cybertron вика дека нема да сака ... а пробав и за Ghost Recon Future Soldier ми вика дека ќе можам да ја фурам, ама ја ја иам Ghost Recon Future Soldier и на најмала резолуција ио се на low играта сецка така да не знам колку е веродостојно ова ...

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
па за NFS:MW(2012) ми вика дека не ги исполнувам оние recommended само кај графиката, а сите детали се исти како шо ги бара освен шо графичката ми е GTX550Ti 1гб , а бара GTX560 1гб, во глобала е точно, ама за детали не баш.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
па за NFS:MW(2012) ми вика дека не ги исполнувам оние recommended само кај графиката, а сите детали се исти како шо ги бара освен шо графичката ми е GTX550Ti 1гб , а бара GTX560 1гб, во глобала е точно, ама за детали не баш.
Да ама јас на Future soldier minimum requirements ги исполнувам а на Transformers не, тоа ми е муабетот :D

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Да ама јас на Future soldier minimum requirements ги исполнувам а на Transformers не, тоа ми е муабетот :D
лаптоп или PC , ако си PC смени графичка шо треба таму , ефтини се сеа барем, прај бизнис продај ја старата додај и купи нова :D

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Има ли некое програма која ќе ми овозможи игра симната за xbox/ps да може да се игра на компјутер? Се работи за Madden NFL игрите, кои веќе не ги прават за компјутер...а кога веќе играм со џојстик, нема зашто не би ја играл :) Ако знае некој нека каже шо програмче треба :)

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Иам проблеми со фифа 12 ја симнав и сеа кога ја пуштам се убаво си оди додека да почне туториалот и тука заглави играта коментаторот повтара еден збор нон стоп и мора да го рестарт компјутерот дајте помош не е до конфигурацијата ако некој мисле дека е до тоа да не ме прашува

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.539
Поени од реакции
7.062
Сакам да прашам, дали има шанса да има некаде на интернетов готова, спремна инсталација со се плагини, со се биоси, PSXE емулатор?
Чиста инсталација, инсталираш, и одма пушташ игра да играш, без да симињаш милион срања, па да бараш, па да конфигурираш, па туториали да следиш како треба.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Има опција на ПЕС 2012 да ги апдејтира составите на екипите? Инсталирав денес и гледам дека се составите од 2011 и вака треба да ги променувам еден по еден тим...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Има опција на ПЕС 2012 да ги апдејтира составите на екипите? Инсталирав денес и гледам дека се составите од 2011 и вака треба да ги променувам еден по еден тим...
Има во самата игра, во Options мислам беше, Data Pack, со трансфери од зимскиот преоден рок, но од летниот не верувам дека има...

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
decki ako mozi pomos ja spustiv i am alive ja instalirav ama mi bara serial key kako mozi da go najdam ili nekoj ako znaj neka kazi fala

Kajgana Shop

На врв Bottom