Patch е додаток за одредени игри во кој се подобрени некои багови и може да има и нешто плус додадено. Ќе си побараш на www.megagames.com дали имаш пач за таа игра што бараш. Ако имаш, симни го најновиот што ќе го најдеш и инстлирај го. Инсталацијата е најпроста што може од типот NEXT, NEXT, Finish. После тоа верзијата на играта ќе ти се надгради со таа од пачот. Пример ако играта стандард е 1.0 а пачот е 1.4, после и играта ќе ти биде 1.4, што значи дека за да ја играш ќе треба да си најдеш крак за играта 1.4. :helou:so e toa patch?i kako moze da instaliram patch vo championchip manager ?
Повели.Не знам дали ова што го барам е за во оваа тема, ама ај да си ја испробам среќата.
Јас сум љубител на игрите Tomb Raider, и скоро сите продолженија ги имам свртено. Ама овај пат запнав кај Tomb Raider Legends негде 43-44 проценти и неможам да мрднам, има едно пајачиште, и никако не можам да го поминам. Ако има некој брат како мене љубител на Angelina Jolie да го има ова поминато ова, нека пиши слободно, ке му бидам благодарен доживотно!!!!
:salut: