Помош и совети

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Имам пробелм ... а тагувам по играва. An error has occured while running the set up. Еве и скриншут.

Го заборавивте мојот проблем. Ако незнаете, пишете незнам да не чекам лажна надеж:)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Јас ја имам играта на цд (= Ако си од Тетово ќе ти ја дадам.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
За жал не сум :( Ама Скопје - Тетово не е далеку.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вака сега...
Warcraft 3 Frozen throne кога ја пачувам на 1.22 се ок ова, ама понатаму кога ќе пуштам некое сценарио и цело loading ќе се наполни ама после тоа нешто се гаси играта и fatal error ми покажува, ова сето ми е со пач ама како setup направен, а имам и 1.22 најнормалниот пач што е (таа црната икона) е овој пач воопшто не ни сака да се пачува дека бара некој фајл war.exe а неможело да се најде. ЧАРЕ?

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Вака сега...
Warcraft 3 Frozen throne кога ја пачувам на 1.22 се ок ова, ама понатаму кога ќе пуштам некое сценарио и цело loading ќе се наполни ама после тоа нешто се гаси играта и fatal error ми покажува, ова сето ми е со пач ама како setup направен, а имам и 1.22 најнормалниот пач што е (таа црната икона) е овој пач воопшто не ни сака да се пачува дека бара некој фајл war.exe а неможело да се најде. ЧАРЕ?
Симнај пач 1,21а English ..
Право и БателНет можеш да играш ...
Ако не бива ни со тај пач преинсталирај играта ..
Ама се надевам дека ке биде..:helou:

Член од
3 октомври 2005
Мислења
125
Поени од реакции
1
moze nekoj da mi go kaze key codot za COD4?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Кога симнувам објекти за SIMS 2, ги симнува во некаков формат *.package, т.е тука се повеќе објекти во еден фајл. Играта сеуште ја немам инсталирано, па ме интересира од некој што има симнувано, дали е тоа во ред, бидејќи фајлот е неколку пати помал отколку да речеме посебен објект.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кога симнувам објекти за SIMS 2, ги симнува во некаков формат *.package, т.е тука се повеќе објекти во еден фајл. Играта сеуште ја немам инсталирано, па ме интересира од некој што има симнувано, дали е тоа во ред, бидејќи фајлот е неколку пати помал отколку да речеме посебен објект.
Све што симнуваш што ти е како непознат фајл, ќе ставаш во My Documents / EA Games / Downloads. Независно дали цели фолдери или само фајловите ќе ги ставиш, и вака и така ќе работат.
Има случаеви кога објектите што ги симнуваш се во .exe фајл. Тогаш само двоклик, next, и толку.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако може некој да ми каже како да се приклучам на x-box live пошо кога се конектирам ми бара ип адреса, а ми се мења на секое конектирање. Фала

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки, што кој кур ми се дешава? При секое стартување на било која игра, ми се рестартира пц-то.

Едит: Решен проблем. Некој вирус nar.vbs правел проблем.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Дечки, што кој кур ми се дешава? При секое стартување на било која игра, ми се рестартира пц-то.

Едит: Решен проблем. Некој вирус nar.vbs правел проблем.
Колку само си брз, Шорти :pos2:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Може некој по ПП да ми прати KEY за F.E.A.R.? итно е.

Kajgana Shop

На врв Bottom