SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Сега е во ред.
Го заборавивте мојот проблем. Ако незнаете, пишете незнам да не чекам лажна надежИмам пробелм ... а тагувам по играва. An error has occured while running the set up. Еве и скриншут.
Симнај пач 1,21а English ..Вака сега...
Warcraft 3 Frozen throne кога ја пачувам на 1.22 се ок ова, ама понатаму кога ќе пуштам некое сценарио и цело loading ќе се наполни ама после тоа нешто се гаси играта и fatal error ми покажува, ова сето ми е со пач ама како setup направен, а имам и 1.22 најнормалниот пач што е (таа црната икона) е овој пач воопшто не ни сака да се пачува дека бара некој фајл war.exe а неможело да се најде. ЧАРЕ?
Пратено по ПП.moze nekoj da mi go kaze key codot za COD4?
Све што симнуваш што ти е како непознат фајл, ќе ставаш во My Documents / EA Games / Downloads. Независно дали цели фолдери или само фајловите ќе ги ставиш, и вака и така ќе работат.Кога симнувам објекти за SIMS 2, ги симнува во некаков формат *.package, т.е тука се повеќе објекти во еден фајл. Играта сеуште ја немам инсталирано, па ме интересира од некој што има симнувано, дали е тоа во ред, бидејќи фајлот е неколку пати помал отколку да речеме посебен објект.
Колку само си брз, Шорти :pos2:Дечки, што кој кур ми се дешава? При секое стартување на било која игра, ми се рестартира пц-то.
Едит: Решен проблем. Некој вирус nar.vbs правел проблем.