Помош и совети

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Чудно. И јас ја имам играта, никаков patch не симнав, само ја инсталирав и работи. Иако, разочаран сум од играта... Bleh.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Имам пробелм ... а тагувам по играва. An error has occured while running the set up. Еве и скриншут.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Зезнати инсталациони фајлови, можеби?
Ако си ја симнал играта преку торенти, има еден мал фајл таму, со .sfv екстензија. Double click на него и види дали има некој error во тоа листата. Ако нема, тогаш, DVD/CD-то ти е зезнато. Ваљда.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Dvd ромот не може да му е зезнат,дури и да му е,нема да давак ваков,туку ќе дава cycling error.

Е сеа,најверојатно до фајловите е...

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Поим немам дали е од торент. Си ја купив играта кога бев уште на саем. Ми работеше бе, сега зашо нејќе :uvo:

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Или пак ако е до CD-то. Може да ја симнам од нет ке работи ?

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
До што може да е проблемот, јас ништо не симнувам, имам статична IP адреса, а на rapidshare ми го пишува ова:

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/8603445/Samurai_Champloo_07.rm | 49133 KB

Your IP address .............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
До што може да е проблемот, јас ништо не симнувам, имам статична IP адреса, а на rapidshare ми го пишува ова:

Your IP address .............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Види дали стушташ нешто друго во моментот. Или пак направи рестарт на ПЦ-то и пробај да ги избришеш кукис. Јас така мислам :kesa:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Па погоре напишав дека ништо не симнувам, а, го рестартирав неколку пати компјутерот, неколку пати ги чистев колачињата и другите ствари, ништо не функционира. Си помислив да немат ставено некој лимит за download, денеска имам симнато околу 300мб од rapidshare, па до тоа да не е, помош?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Провери да не се конектираш на рапидсхаре преку прокси...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907

Статична IP адреса, а? Епа тогаш на кабелски нет си најверојатно; Чим го имаш овој проблем, претпоставувам дека се работи за помал кабелски оператор, преку кој повеќе корисници се поврзуваат на Интернет со само една IP адреса.
Ваљда ми ја сфати поентата.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
На тебе чекав да одговориш, друже, статична е, ама секој има посебна, а единствениот кабелски оператор е тој во Струмица, не е баш мал. Не сум го имал тој проблем до сега.

едит: Веќе 5 часа трае проблемов.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Пробај cache-от да го исчистиш на browser-oт. Ако пак нејќе, тогаш до нив е, иако звучи чудно.

RS се катастрофа во последниве 3-4 месеци.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Пробав и тоа, нема промена, фала ти во секој случај, утре ќе се јавам во кабелнет па да прашам до што е работата.

Kajgana Shop

На врв Bottom